Ελλάδα

Πυρκαγιές: Αρχίζει επικοινωνιακός «πόλεμος»  και κυβέρνηση συστήνει στον Μητσοτάκη να επιστρέψει στην ξαπλώστρα

Πυρκαγιές: Αρχίζει επικοινωνιακός «πόλεμος»  και κυβέρνηση συστήνει στον Μητσοτάκη να επιστρέψει στην ξαπλώστρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συμπολίτες ετοιμαστείτε για τον επικοινωνιακό ¨πόλεμο¨ κυβέρνησης-αντιπολίτευσης. Ευτυχώς οι πολύ καταστροφικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική και τη Ζάκυνθο, βρίσκονται υπό έλεγχο, οπότε τα πολιτικά επιτελεία έκριναν ότι είναι έτοιμα να αρχίσουν τον επικοινωνιακό εμπρηστικό ορυμαγδό.

Ο eretikos.gr (αν του έπεφτε λόγος) θα τους συνιστούσε να περιμένουν λίγο ακόμα. Αλλά το πολιτικό σύστημα δύσκολα βγάζει συμπεράσματα και πολύ πιο δύσκολα τα εφαρμόζει.

Ετσι, συμπολίτες μου πάρτε θέση και απολαύστε τις κορώνες, τις ¨μπηχτές¨ και ότι άλλο κατεβάσει η φαντασία των προπαγανδιστών και των τρολ και καλή ανάγνωση.

Η κυβέρνηση ήδη απάντησε στις πρώτες βολές του Κυριάκου Μητσοτάκη με μία καυστική ανακοίνωση:

«Τέσσερα μερόνυχτα ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, βρίσκεται στο Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού στο Αρχηγείο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για τον συντονισμό των επιχειρήσεων κατάσβεσης των πυρκαγιών.

Την ίδια ώρα ο κ. Μητσοτάκης εγκαλούσε την κυβέρνηση για δήθεν ολιγωρία από παραλία των Χανίων.

Σήμερα, αποφάσισε να διακόψει τις διακοπές του για να επισκεφθεί αιφνιδιαστικά το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού. Ακύρωσε όμως όλη την επίσκεψή του μόλις συνειδητοποίησε ότι εκεί βρίσκονταν ήδη από τις πρωινές ώρες ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας και ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Η κίνησή του αυτή επιβεβαίωσε για άλλη μία φορά πως το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Μητσοτάκη είναι να στήσει ένα ακόμα επικοινωνιακό σόου.

Του συνιστούμε καλή επιστροφή στην ξαπλώστρα του».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X