Ελλάδα

Στα 500 μέτρα από την εθνική οδό σταμάτησαν τη φωτιά-Απόψε ελπίζουν να την ελέγξουν

Στα 500 μέτρα από την εθνική οδό σταμάτησαν τη φωτιά-Απόψε ελπίζουν να την ελέγξουν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στα 500 μέτρα από την εθνική οδό, στο ύψος της Μαλακάσας, κατάφεραν οι πυροσβέστες με τιτάνιες προσπάθειες και αναχαίτισαν την πύρινη λαίλαπα.

Πάντως, η Πολιτική Προστασία εκφράζει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι μέσα στη νύχτα οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα καταφέρουν να ελέγξουν την πυρκαγιά.

«Θέλω να πιστεύω ότι με την εικόνα που παρουσιάζει αυτή την στιγμή η πυρκαγιά, είναι πολύ πιθανό μέσα στη νύχτα να μπουν οι πυροσβέστες μέσα, οπότε θα είναι πλέον πιο εύκολο να την αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά. Έχουμε την συγκρατημένη αισιοδοξία ότι αύριο θα είναι μια καλύτερη μέρα», είπε ο γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Γιάννης Καπάκης.

Διευκρίνισε, ωστόσο, ότι πρέπει κανείς να είναι επιφυλακτικός με την συγκεκριμένη πυρκαγιά, η οποία από την πρώτη στιγμή δημιούργησε τεράστια προβλήματα που κατέληξαν σε μεγάλη καταστροφή.

Αυτή τη στιγμή το πρόβλημα εντοπίζεται σε μια χαράδρα κοντά στην Αγία Κυριακή, αλλά είναι θετικό ότι η πυρκαγιά δεν έφτασε στην Εθνική Οδό. Αν οι δυνάμεις πυρόσβεσης καταφέρουν να οριοθετήσουν την πυρκαγιά τη νύχτα, τότε μειώνονται σημαντικά οι κίνδυνοι για την αυριανή μέρα, που αναμένεται και να ενισχυθούν οι βορειοανατολικοί άνεμοι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X