Αθλητισμός

Στο Όπεν Αυστραλίας η επιστροφή της Σερένα Γουίλιαμς

Στο Όπεν Αυστραλίας η επιστροφή της Σερένα Γουίλιαμς
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το Αυστραλιανό όπεν ήταν το τελευταίο Grand Slam, στο οποίο αγωνίστηκε φέτος η Σερένα Γουίλιαμς, αλλά και ο τελευταίος τίτλος που κατέκτησε και μάλιστα χωρίς να χάσει σετ. Τον Απρίλιο δημοσιοποίησε την εγκυμοσύνη της και έκτοτε απέχει από τους αγώνες, όπως είναι φυσικό. Ωστόσο, η 35χρονη Αμερικανίδα τενίστρια, κάτοχος 23 τίτλων Grand Slam και 72 συνολικά, έχει βάλει ως στόχο στο Αυστραλιανό όπεν, τον ερχόμενο Ιανουάριο, να πραγματοποιήσει και την επιστροφή της στην αγωνιστική δράση.
Αυτό δήλωσε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Vogue και, όπως είπε, το τουρνουά θα διεξαχθεί περίπου τρεις μήνες, από τότε που υπολογίζει πως θα γεννήσει. Η ίδια δεν έχει σταματήσει να αθλείται και τόνισε πως δεν έχει σκεφτεί ούτε μια στιγμή να εγκαταλείψει το τένις, επειδή θα γίνει μητέρα. Άλλωστε, παραμένει ανεκπλήρωτος ο μεγάλος στόχος της, ο οποίος είναι να ξεπεράσει τα 24 Grand Slam που έχει κατακτήσει τη δεκαετία του ΄60 η θρυλική Αυστραλέζα, Μάργκαρετ Κορτ, και που αποτελεί το απόλυτο ρεκόρ για άνδρες και γυναίκες.
Πάντως, στη συνέντευξή της προσθέτει και κάτι άλλο… «Δεν είμαι πια 20 ετών και ξέρω πως δεν θα επιστρέψω αμέσως στο υψηλότερο επίπεδο. Όμως δεν θέλω να νικάω λιγότερο από πριν. Επομένως, είτε θα νικάω είτε δεν θα παίζω» είπε η Σερένα Γουίλιαμς, αφήνοντας έτσι να διαφανεί πως, αν διαπιστώσει ότι δεν είναι πλέον σε θέση να κατακτά τίτλους, θα αποχωρήσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X