Διεθνή

Συγκλονίζει η Μαρία Μενούνος δύο μήνες μετά την αφαίρεση όγκου από το κεφάλι (pic)

Συγκλονίζει η Μαρία Μενούνος δύο μήνες μετά την αφαίρεση όγκου από το κεφάλι (pic)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πιο δυνατή και αισιόδοξη από ποτέ  είναι η Μαρία Μενούνος δύο μήνες μετά την επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το κεφάλι της.

«Δεν μπορώ να το πιστέψω ότι πέρασαν δύο μήνες από την επέμβασή μου», γράφει στο λογαριασμό της στο Instagram η Αμερικανίδα ελληνικής καταγωγής παρουσιάστρια, και συμπληρώνει: «Μου φαίνεται τελείως σουρεαλιστικό να κοιτώ τις φωτογραφίες και τα βίντεο».

Η 39χρονη παρουσιάστρια διαγνώσθηκε με όγκο στον εγκέφαλο τον Φεβρουάριο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αφαίρεσης του όγκου, η οποία διήρκησε 7,5 ώρες.

«Κοιτώ αυτή τη φωτογραφία, η οποία τραβήχτηκε δύο ημέρες μετά την επέμβαση. Αισθάνομαι τεράστια ευγνωμοσύνη για τους θεράποντες ιατρούς μου και το νοσηλευτικό προσωπικό. Ήταν μια εμπειρία που με προσγείωσε στην πραγματικότητα», γράφει η Ελληνοαμερικανίδα και δίνει μια συμβουλή στον κόσμο που την ακολουθεί στο Instagram: «Να ακούτε το σώμα σας και να επεμβαίνετε αμέσως. Εγώ προσωπικά σκοπεύω να αλλάξω πολλά πράγματα στη ζωή μου τώρα που είμαι πιο σοφή. Το πρώτο πράγμα είναι να βοηθήσω εκείνους που περνάνε παρόμοιες καταστάσεις με μένα».

Η Μαρία Μενούνος εξομολογείται ότι ποτέ άλλοτε δεν ένιωσε πιο ελεύθερη και ενθουσιασμένη με τη ζωή. «Πάνω από όλα θέλω να ευχαριστήσω το θεό, την οικογένειά μου, τους φίλους και συναδέλφους μου που με πλημμύρισαν με αγάπη και συμπαράσταση σε αυτή τη δύσκολη στιγμή». Στη φωτογραφία η Μενούνος έχει στην αγκαλιά την Whinnie, μια σκυλίτσα θεραπευτικής επαφής με την οποία έχουν γίνει αχώριστες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X