Αθλητισμός

Συσπείρωση! Άγνωστη λέξη για τον Παναθηναϊκό…

Συσπείρωση! Άγνωστη λέξη για τον Παναθηναϊκό…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγωνία πέρασε ο κόσμος του Παναθηναϊκού και τελικά την Κυριακή το πρωί ενημερώθηκε ότι οι Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έδωσαν τα χέρια για την αλλαγή σελίδας της ΠΑΕ. Η ενημέρωση που προήρθε κυρίως από την πλευρά του αφεντικού της ΚΑΕ έφερε απογοήτευση στις τάξεις των φιλάθλων του «τριφυλλιού», υβριστικά συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου από μερίδα οργανωμένων, νέο διχασμό, αλλά και κάποιους να διαρρέουν ότι θα υπάρξουν και νέα επεισόδια.

Το παράδοξο της υπόθεσης είναι ότι οι δύο διοικητικοί ηγέτες του Παναθηναϊκού κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και μετά από δύο ραντεβού φάνηκε να μαζεύουν περίπου 40 εκατ. ευρώ, προκειμένου ο μεν Αλαφούζος να πει «αντίο» από την καρέκλα της ΠΑΕ και ο δε Γιαννακόπουλος να μπει μπροστάρης στην επόμενη του ποδοσφαίρου μέσω του PAO Foundation! Το συγκεκριμένο ποσό συγκεντρώθηκε για να καλυφθεί το χρέος της ΠΑΕ κι όμως το deal δεν έγινε. Αδιανόητο και απίστευτο… με δεδομένο ότι τεράστιοι σύλλογοι της Ευρώπης ζουν και βασιλεύουν με χρέη στις πλάτες τους.

Όλα τα παραπάνω στα μάτια ενός απλού παρατηρητή δείχνουν ότι κάποια από τις δύο πλευρές ή ακόμα και οι δύο ίσως να πήγαν στο ραντεβού έχοντας τον Παναθηναϊκό σε δεύτερη μοίρα και βάζοντας πιο πάνω το προσωπικό τους συμφέρον. Μπορεί να είχαν στο μυαλό τους και την ανάδειξη ευθυνών στις προηγούμενες διοικήσεις…
Μάλιστα, κατάφεραν να γεμίσουν εκ νέου το ποτήρι του παναθηναϊκού διχασμού με αποτέλεσμα οι δύο πλευρές να ζυγίζουν ακόμα και τα Post στα Social Media ή το πόσο κόσμο είχε στο ΟΑΚΑ στο φιλικό με την Ούνιξ για να αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.
Είναι γνωστό ότι τα μεγάλα deal γίνονται με την απαραίτητη μυστικοπάθεια, σοβαρότητα και απλά ανακοινώνονται. Για να υλοποιηθεί το deal του «τριφυλλιού» χρειάζεται «ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» και ο Παναθηναϊκός σε μια κρίσιμη στιγμή τη ιστορίας του πρέπει να λειτουργήσει στα «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» σε όλους τους τομείς.

ΥΓ: Τα διοικητικά επεισόδια θα κορυφωθούν στη διάρκεια της σεζόν. Όσοι ονειρεύονται Γ’ Έθνική θα μείνουν με το όνειρο…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X