Ελλάδα

Σύλληψη μελών κυκλώματος για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών

Σύλληψη μελών κυκλώματος για παράνομη διακίνηση αλλοδαπών
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δύο μέλη κυκλώματος που ενέχονται σε παράνομη μεταφορά και προώθηση αλλοδαπών στο εσωτερικό της χώρας, συνελήφθησαν χθες το πρωί, στην Εγνατία Οδό, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες αστυνομικών.

Πρόκειται για αλλοδαπούς ηλικίας 21 και 35 ετών, σε βάρος των οποίων, αλλά και δύο ακόμη συνεργών τους, σχηματίστηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για το αδίκημα της εγκληματικής οργάνωσης και για παράνομη μεταφορά – προώθηση μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ακινητοποιήθηκε όχημα τύπου VAN που έφερε πινακίδες κυκλοφορίας εξωτερικού, προκειμένου να ελεγχθεί, στο ύψος των διοδίων Ανάληψης,. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε οτι οι δύο συλληφθέντες μετέφεραν συνολικά δεκαοχτώ αλλοδαπούς εκ των οποίων δύο ανήλικοι, που στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής τους στην Ελληνική επικράτεια.

Από την έρευνα προέκυψε ότι, οι μεταφερόμενοι αλλοδαποί, έναντι χρηματικού ποσού είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα από την ελληνοτουρκική μεθόριο, με τελικό προορισμό χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης και ενδιάμεση στάση τη Θεσσαλονίκη.

Κατασχέθηκε το όχημα ως μέσα μεταφοράς, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις συνεννοήσεις τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X