Ελλάδα

Τα «γαλλικά» του Λοβέρδου στον Κατρούγκαλο: «Είστε ένα πολιτικό μαλάκιο που περιφέρεται»

Τα «γαλλικά» του Λοβέρδου στον Κατρούγκαλο: «Είστε ένα πολιτικό μαλάκιο που περιφέρεται»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Ο Ανδρέας Λοβέρδος σήμερα το πρωί στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής, χαρακτήρισε κατά τη διάρκεια της συζήτησης επίκαιρης ερώτησης προς τον Γιώργο Κατρούγκαλο, τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών «πολιτικό μαλάκιο», με τον Γιώργο Κατρούγκαλο να τον κατηγορεί για σύμπλευση με τα άκρα.

Η επίκαιρη ερώτηση που είχε καταθέσει ο Ανδρέας Λοβέρδος, αφορούσε στο αν το υπουργείο Εξωτερικών συμφωνεί με το περιεχόμενο της επιστολής του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή στον Εσθονό ομόλογό του με αφορμή το συνέδριο της εσθονικής προεδρίας της Ε.Ε. για την καταδίκη των κομμουνιστικών εγκλημάτων. 

Ο Ανδρέας Λοβέρδος απέδωσε τα όσα ανέφερε στην επιστολή του ο υπουργός Δικαιοσύνης σε μια προσπάθεια που στόχο έχει τα «ψηφαλάκια» και το εσωτερικό κομματικό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η ιστορία δεν ξαναγράφεται,(…) πτωματολογικά παραδείγματα που τα ακούγαμε το ’50» σημείωσε ο Γιώργος Κατρούγκαλος, για τις πρόσφατες σχετικές αναφορές που έχει κάνει η ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Εύα Καϊλή σχετικά με τον «παππού» της …

  • Κατρούγκαλος: Μερικοί από εσάς προετοιμάζετε την μετάβαση σας στη ΝΔ του κ. Μητσοτάκη. Εκφράζεις απόψεις του ακραίου κέντρου που ταυτίζονται με αυτές της άκρας δεξιάς που έχουν μετακινηθεί στη ΝΔ

 

  • Λοβέρδος: Εσείς κύριε που έχετε υπάρξει υπάλληλος σε γραφεία υπουργών του ΠΑΣΟΚ. Εσείς έχετε αποδείξει ότι έχετε εύκαμπτη μέση. Είστε ένα πολιτικό μαλάκιο που περιφέρεται. Εγώ έχω πει, ότι από τον πολιτικό μου χώρο θα απομακρυνθώ μόνο οριζοντίως γι’ αυτό να είστε πολύ προσεκτικός όταν αναφέρεστε σε εμένα.

 

  • Κατρούγκαλος: Με όσα λέτε για εύκαμπτες μέσες και πολιτικό μαλάκιο έχετε ήδη έχετε αυτοπροσδιοριστεί στα μάτια και στα αυτιά αυτών που μας ακούν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X