Αθλητισμός

Τι προμηνύει το καυτό μπρα-ντε-φερ Αλαφούζου-Θύρας13

Τι προμηνύει το καυτό μπρα-ντε-φερ Αλαφούζου-Θύρας13
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι να απορείς με τον τρόπο που σκέφτονται και λειτουργούν ορισμένοι με πάρα πολλά λεφτά. Εχουν άγνοια των πραγμάτων, καθώς περιβάλλονται από στρατιές συμβούλων μέσω των οποίων παίρνουν φιλτραρισμένες και σύμφωνες με όσα θέλουν να ακούσουν τα αυτιά τους πληροφορίες ή μήπως από αλαζονεία, δεν υπολογίζουν εκείνους, που βρίσκονται ή πρόκειται να βρεθούν απέναντι;

Οποια και αν είναι η απάντηση ο Γιάννης Αλαφούζος βρήκε τον μπελά του με τη Θύρα13. Συμμαχώντας με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν μας ενδιαφέρει ο λόγος, οι προθέσεις και τα σχέδια των δύο εφοπλιστών και προέδρων αυτή τη στιγμή, βρέθηκε αντιμέτωπος με την πολυπληθέστερη και πιο σκληρή ομάδα των οργανωμένων οπαδών του Παναθηναϊκού και δεν πρόκειται να ξεμπλέξει εύκολα.

Και για όποιον υποβαθμίζει τη σημασία της αντιπαράθεσης, αν ο πρόεδρος του ΠΑΟ, συνεχίσει να βαδίζει στην πορεία που χάραξε τελευταία, θα του υπενθυμίσουμε τις περιπέτειες της οικογένειας Βαρδινογιάννη όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με αυτή την ομάδα οργανωμένων οπαδών.

Αν λοιπόν ενταθεί η κόντρα, πράγμα που θα συμβεί αν ο Αλαφούζος συνεχίσει στην ίδια γραμμή, τότε εκείνος που θα ζημιωθεί πρωτίστως είναι ο Παναθηναϊκός.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X