Αθλητισμός

Οι παίκτες που ήρθαν και έφυγαν σε Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Οι παίκτες που ήρθαν και έφυγαν σε Ολυμπιακό, ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Καθώς πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στο ξεκίνημα της σεζόν, οι ελληνικές ομάδες πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους, καθώς μπροστά τους έχουν Ευρωπαϊκούς αγώνες που θα κρίνουν το σε ποια διοργάνωση θα είναι η κάθε ομάδα από τη νέα σεζόν. Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ ξεκινούν με προκριματικά για το Champions League, ενώ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, για το  Europa League. Μέχρι στιγμής καμία όμαδα από τους 4 “μεγάλους”, δεν έχει κάνει τη μεταγραφή “αεροδρομίου” και ούτε αναμένεται να γίνει, καθώς το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και η φορολογία στην χώρα μας, κρατούν μακριά τα “ονόματα” του ευρωπαϊκού και όχι μόνο ποδοσφαίρου από τις ομάδες μας. Επίσης η συνταγή του “ας περάσουμε τον πρώτο γύρο και…βλέπουμε” έχει καθιερωθεί πλέον. Έτσι μέχρι και σήμερα οι “μεγάλοι” έχουν περιοριστεί σε κινήσεις που μερικές από αυτές είναι ποιοτικές, αλλά όχι που θα κάνουν τη διαφορά. Ο Ολυμπιακός έχασε αρκετό χρόνο κοιτάζοντας για νέο προπονητή, με αποτέλεσμα τώρα να τρέχει και να μη φτάνει, ο ΠΑΟΚ μια από τα ίδια, η ΑΕΚ έχει κάνει κάποιες προσθήκες αλλά μένει να φανεί αν θα τις βγουν και στον Παναθηναϊκό μέχρι στιγμής δεν υπάρχει απολύτως τίποτα ακόμα, πέραν από την απομάκρυνση του Μπεργκ, που προφανώς έπρεπε να έρθει ώστε να προχωρήσουν σε αγωνιστικό σχεδιασμό στο “τριφύλλι”.

Αυτή τη στιγμή πολλές είναι οι περιπτώσεις που “παίζουν” για τις ελληνικές ομάδες και θα τελειώσουν είτε θετικά είτε αρνητικά τις επόμενες ημέρες. Στον Ολυμπιακό ο Ζιλέ φαίνεται να απομακρύνεται, ενώ ο Οφοέ που αποτελεί “καψούρα” του προπονητή, οι πειραιώτες ανέβασαν την προσφορά τους. Επίσης εξετάζεται και η λύση για την γραμμή “κρούσης” της ομάδας. Στον ΠΑΟΚ αναμένεται να τελειώσει θετικά η επιστροφή του Μακ. Η ΑΕΚ όπως φαίνεται θα αποκτήσει τον Λαβίγια, ενώ μετά το “ναύαγιο” με τον Σκόκο που θα συνεχίσει στην Ρίβερ, “αρχτίδα” φωτός φαίνεται για την περίπτωση του Αραούχο, αφού Λας Πάλμας πάει να βρει και άλλον επιθετικό. Αυτή η υπόθεση πάντως δεν θα τελειώσει σύντομα. Τέλος ο Παναθηναϊκός αναμέται να κλείσει άμεσα τις περιπτώσεις Κολοβέτσιου και Άλτμαν. Πάμε όμως να δούμε τι έχουν κάνει μέχρι στιγμής οι “4” στην μεταγραφική περίοδο που “τρέχει”:

AEK
Ήρθαν: Γιακουμάκης (Πλατανιάς), Έλντερ Λόπες (Λας Πάλμας), Τσιντώτας (Λεβαδειακός), Κλωναρίδης (Λανς)

Έφυγαν: Αραβίδης (ελεύθερος), Βούρας (ελεύθερος), Αραούχο (Λας Πάλμας επιστροφή από δανεισμό), Βασιλαντωνόπουλος (Λαμία, δανεικός)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ήρθαν: Ρισβάνης (Πανιώνιος), Κούτρης (ΠΑΣ Γιάννινα), Παπ Αμπού Σισέ (Αζαξιό)

Έφυγαν: Λεάλι (Γιουβέντους, επιστροφή από δανεισμό), Σισοκό (Άστον Βίλα, επιστροφή από δανεισμό), Παρέδες (Γούτφορντ, επιστροφή από δανεισμό).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ήρθαν: –

Έφυγαν: Λέτο (ελεύθερος), Μαρινάκης (Ελεύθερος), Κοτσόλης (ελεύθερος), Μέστο (ελεύθερος), Γιαννακόπουλος (Κέρκυρα), Μπεργκ (Αλ Αΐν)

ΠΑΟΚ
Ήρθαν: Λημνιός (Ατρόμητος), Λεβέκ (Γκινγκάμπ)

Έφυγαν: Χατζηισαΐας (δανεικός στον Ατρόμητο), Χαρίσης (Σιντ-Τρούιντεν), Κίτσιου (Σιντ-Τρούιντεν)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X