Χωρίς Κατηγορία

Το πολύ μεγάλο λάθος του Αλέξη και του Κυριάκου

Το πολύ μεγάλο λάθος του Αλέξη και του Κυριάκου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ολοι είναι υπέροχοι. Ελληνες μαθητές που κέρδισαν χρυσά, αργυρά και χάλκινα μετάλλια στη μαθηματική Ολυμπιάδα.

Επέστρεψαν στην Ελλάδα, φωτογραφήθηκαν με την ελληνική σημασία, όπως και άλλοι ολυμπιονίκες ή πρωταθλητές στο μπάσκετ, όμως βραβεία, επαίνους ή έστω δηλώσεις από πολιτικούς ηγέτες δεν είδα.

Ούτε ο Αλέξης, ούτε ο Κυριάκος θυμήθηκαν να τιμήσουν αυτά τα παιδιά. Τίμησαν, όμως και καλά έκαναν την εθνική μπάσκετ νέων, που κατέκτησε το χρυσό στα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα και έστειλαν ένα μήνυμα στην ελληνική κοινωνία.

Το μήνυμα που πηγάζει από τους μαθηματικούς ολυμπιονίκες, το ξέχασαν και αυτό είναι το χειρότερο λάθος. Λέτε να μην το έστειλαν γιατί οι μαθηματικές ολυμπιάδες δεν ενθουσιάζουν τα πλήθη και συνεπώς εκλογικά δεν έχουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον; Δεν το πιστεύω

Όμως όταν δηλώνουν πως στηρίζουν τη γνώση, την καινοτομία  και την επιστήμη και σε αυτές στηρίζεται η Ελλάδα για να βγει από την κρίση, πόσο αληθινές και ειλικρινείς είναι άραγε οι αυτές δηλώσεις, όταν ξεχνούν να τιμήσουν τους Ελληνες ολυμπιονίκες της μαθηματικής Ολυμπιάδας;

Ηταν και είναι μεγάλο λάθος αυτό Αλέξη. Ηταν και είναι μεγάλο λάθος αυτό Κυριάκο.

Και να θυμίσω πως ο χρυσός κανόνας είναι νους υγιής εν σώματι υγιεί. Εσείς το πρώτο το ξεχάσατε και είναι αυτό πολύ μεγάλο ΛΑΘΟΣ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X