Ελλάδα

Τρίκαλα: Είχε προαναγγείλει τον φόνο ο αδελφοκτόνος

Τρίκαλα: Είχε προαναγγείλει τον φόνο ο αδελφοκτόνος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι γείτονες του αδελφοκτόνου, αποκαλύπτουν ότι είχε προαναγγείλει εδώ και πολύ καιρό ότι θα διέπραττε φόνο.

Την ανατριχιαστική αποκάλυψη έκαναν οι κάτοικοι του χωριού, οι οποίοι αναφέρουν ότι οι καβγάδες των δύο αδελφών για τα περιουσιακά τους στοιχεία ήταν συχνοί τα τελευταία δέκα χρόνια.

Όπως υποστηρίζουν, κάθε φορά που πήγαινε στα Τρίκαλα, ο αδελφοκτόνος έλεγε σε γνωστούς και συγχωριανούς του, ακόμη και στον πρόεδρο του χωριού, ότι θα φτάσει στον φόνο για να λύσει τα χρόνια προβλήματα που είχε με τον 69χρονο αδελφό του.

  • Ο θύτης μαζί με τη γυναίκα του συντηρούσαν την κατάκοιτη μητέρα τους, ενώ ο πατέρας του είχε πεθάνει πριν λίγα χρόνια και είχε αφήσει μία διαθήκη, στην οποία δεν γινόταν σαφές ποιος κληρονομούσε τι, με αποτέλεσμα οι γιοι του να μαλώνουν για την ίδια γη.

Ωστόσο, όπως υποστηρίζει η σύζυγος του δράστη, ο κόμπος έφτασε στο χτένι όταν ο 69χρονος έστειλε εξώδικο στον αδελφό του πρώην λιμενικό, με το οποίο διεκδικούσε την περιουσία.

Επίσης, οι ντόπιοι αναφέρουν ότι ο θύτης πυροβολούσε πολλές φορές στον αέρα για εκφοβισμό γενικά και μάλιστα είχε προμηθευτεί μεγάλες κλειδαριές ασφαλείας. Οι αστυνομικοί εκτός από το δίκανο κυνηγετικό όπλο, κατέσχεσαν και ένα αεροβόλο.

  • Τη δική του εκδοχή προσπάθησε να δώσει ο 66χρονος που σκότωσε με καραμπίνα τον ίδιο του τον αδερφό. Ο συνήγορος υπεράσπισης του, ανέφερε πως ο 66χρονος ισχυρίστηκε πως δεν ήθελε να δολοφονήσει τον 69χρονο αδερφό του, αλλά να τον… τρομάξει και ότι βρισκόμενος σε άμυνα, πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X