Ελλάδα

Χουντικά συνθήματα στη Βουλή από Χρυσαυγίτη βουλευτή (vid)

Χουντικά συνθήματα στη Βουλή από Χρυσαυγίτη βουλευτή (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Το απόγευμα της Τετάρτης στο ελληνικό κοινοβούλιο, σημειώθηκε άλλη μια «δημοκρατική έκρηξη» με πρωταγωνιστή τον βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννη Λαγό, ο οποίος χρησιμοποίησε χουντική έκφραση στη διάρκεια της ομιλίας του.
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς και στην κυβέρνηση «που δίνει σπίτια και προνόμια στους λαθρομετανάστες», προαναγγέλλοντας ότι η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει να φωνάζει «Ελλάς, Ελλήνων Χριστιανών».
 Συγκεκριμένα o Γιάννης Λαγός, κλείνοντας την τοποθέτησή του επί του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας, χρησιμοποίησε το χουντικό σύνθημα “Ελλάς, Ελλήνων Χριστιανών” ανέφερε χαρακτηριστικά .

«Θα μπούμε σε καφενεία, σε χωριά και σε πόλεις για να ζητήσουν οι Έλληνες πολίτες αυτά τα οποία δίνετε στους λαθρομετανάστες. Να δώσετε, λοιπόν, και στον φτωχό τον Έλληνα, που δουλεύει τόσα χρόνια, να δώσετε και στον φτωχό τον Έλληνα, τον άνεργο, που δεν έχει να βάλει το κεφάλι του κάτω από ένα κεραμίδι, να δώσετε και σε αυτόν σπίτι, να του δώσετε εκτάσεις γης και να του δώσετε χρήματα, να βγάλει την πείνα του και την ταλαιπωρία στην οποία τον έχετε βάλει. Αυτή είναι η Χρυσή Αυγή. Γι’ αυτό θα πολεμήσουμε και θα δούμε αν αυτός ο νόμος βγει αντισυνταγματικός, μετά την παρέμβαση της Χρυσής Αυγής. Και όσο να μας πολεμάτε, εμείς θα συνεχίσουμε και θα φωνάζουμε “Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών”», είπε κλείνοντας την ομιλία του ο Γιάννης Λαγός και όπως ήταν φυσικό, προκλήθηκαν αντιδράσεις.

«Ανατριχιάσαμε, κύριε Λαγέ. Πού το θυμηθήκατε αυτό τώρα; Είναι δυνατόν; Τέτοιες εκφράσεις της Χούντας μέσα στην Ελληνική Βουλή; Αυτό είναι πρωτάκουστο. Σας παρακαλώ, μην το ξανακάνετε αυτό», ήταν η αντίδραση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου στο νέο χρυσαυγίτικο σόου.

Στο σημείο αυτό μάλιστα από τη πλευρά της ΧΑ υπήρχαν έντονα χειροκροτήματα και επιδοκιμασίες ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς φώναζε “Η Χούντα είναι εδώ!”

http://https://www.youtube.com/watch?v=8MC5mqdKUZs

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X