Οικονομία

Ήρων: Νέα διοίκηση στην εταιρία παραγωγής και προμήθειας ρεύματος

Ήρων: Νέα διοίκηση στην εταιρία παραγωγής και προμήθειας ρεύματος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

O Γιώργος Κούβαρης και ο Γιώργος Δανιόλος είναι από την 1η Απριλίου το νέο ηγετικό δίδυμο στη διοίκηση του ΗΡΩΝ, αναλαμβάνοντας τη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου και του Διευθύνοντος Συμβούλου αντίστοιχα.

«Σε μια περίοδο ταχύτατης ανάπτυξης και εξελίξεων στην αγορά της ενέργειας, επιδιώκουμε ο ΗΡΩΝ να συνεχίζει να έχει ηγετικό ρόλο στην αγορά, εξυπηρετώντας όλες τις ενεργειακές ανάγκες των πελατών του με τρόπο αποτελεσματικό και οικονομικό» δήλωσε ο Γ. Κούβαρης.

«Η ενεργειακή αγορά μετασχηματίζεται και φιλοδοξία μας είναι ο ΗΡΩΝ να οδηγήσει τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Σύντομα, νέα προϊόντα, υπηρεσίες, αλλά και συνεργασίες θα εκπλήξουν ευχάριστα τους πελάτες μας, οι οποίοι ήδη απολαμβάνουν τις καλύτερες προσφορές της αγοράς.» δήλωσε ο Γ. Δανιόλος.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γιώργος Κούβαρης, Χημικός Μηχανικός, με 30ετή εμπειρία στον τομέα της ενέργειας και της βιομηχανίας των πετρελαιοειδών, προέρχεται από τον Όμιλο ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ. Επιπλέον εκτελεί και χρέη Εμπορικού Διευθυντή του ΗΡΩΝ από την ίδρυση της εταιρείας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος κ. Γιώργος Δανιόλος, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, έχει διατελέσει διευθυντικό στέλεχος του Ομίλου VODAFONE, σε Ελλάδα, Ιταλία και Αλβανία, ενώ τα τελευταία 10 χρόνια είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην εταιρεία ENGIE HELLAS.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X