Οικονομία

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ενημερωτικές δράσεις για την υγεία και ασφάλεια από την τσιμεντοβιομηχανία

ΗΡΑΚΛΗΣ: Ενημερωτικές δράσεις για την υγεία και ασφάλεια από την τσιμεντοβιομηχανία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με πρωταρχικό μέλημα τη διασφάλιση ενός υγιούς, ασφαλούς και ποιοτικού περιβάλλοντος εργασίας με μηδενικά ατυχήματα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος του Ομίλου LafargeHolcim, διοργάνωσε και φέτος  τις «Ημέρες Υγείας & Ασφάλειας». Με αφετηρία την 28η Απριλίου, η οποία εορτάζεται παγκοσμίως ως Ημέρα για την Υγεία και την Ασφάλεια στην Εργασία, και για ένα μήνα, ο Όμιλος υλοποίησε σειρά δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε όλες τις εγκαταστάσεις του στην Ελλάδα.

Με κεντρικό σύνθημα «Η Υγεία & Ασφάλεια ξεκινά με εμένα», στόχος του Ομίλου ήταν να ευαισθητοποιήσει και να κινητοποιήσει τους ανθρώπους του ενθαρρύνοντας τη συμμετοχή όλων στην περαιτέρω ενίσχυση της κουλτούρας Υγείας & Ασφάλειας. Το διάστημα αυτό εργαζόμενοι και συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν, να ανταλλάξουν απόψεις, να μοιραστούν προβληματισμούς και να μάθουν ο ένας από τον άλλο ως μία ομάδα, ώστε να βελτιώσουν τις συνθήκες στον χώρο εργασίας τους.

Οι «Ημέρες Υγείας & Ασφάλειας» του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ ολοκληρώθηκαν σε εορταστικό κλίμα την Κυριακή 28 Μαΐου, οπότε οι εργαζόμενοι με τη συνδρομή των οικογενειών τους, αναβάθμισαν τους χώρους εργασίας τους καθαρίζοντας, βάφοντας και φυτεύοντας λουλούδια. Μικροί και μεγάλοι ένωσαν τις δυνάμεις τους αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι η Υγεία & Ασφάλεια στο περιβάλλον εργασίας ξεκινά με τη δική τους ενεργή συμμετοχή.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X