Αθλητισμός

Πήρε θέση ο Τσίπρας για το «πέτσινο» Κύπελλο του ΠΑΟΚ!

Πήρε θέση ο Τσίπρας για το «πέτσινο» Κύπελλο του ΠΑΟΚ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζει τις περιοδείες και τα …εγκαίνια ανά την Ελλάδα ο πρωθυπουργός, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και τα Μέσα Ενημέρωσης, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει να στηρίζει δημοσίως τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Mετά το σάλο που προκλήθηκε για την ευνοϊκή τροπολογία που αφορούσε τη ΣΕΚΑΠ, συμφερόντων Σαββίδη, που πέρασε η κυβέρνηση πρόσφατα από τη Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας πήρε σήμερα θέση υπέρ του ΠΑΟΚ ακόμη και για το αποτέλεσμα του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος, το οποίο κέρδισε η ομάδα της Θεσσαλονίκης 2-1 αλλά με γκολ οφσάιντ, κάτι που παραδέχτηκε μέχρι και ο βοηθός διαιτητή και παραιτήθηκε.

«Τα βλέπουν όλα πέτσινα (σ.σ. η ΝΔ). Πέτσινα τα αντίμετρα, πέτσινο το Κύπελλο του ΠΑΟΚ, πέτσινο το Κέντρο Υγείας», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός το πρωί της Τετάρτης, εγκαινιάζοντας Κέντρο Υγείας Αστικού Τύπου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα είχε πει, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τις επώδυνες αποφάσεις, ότι «κυβερνάμε με το πιστόλι στον κρόταφο» και «υπό διαρκή εκβιασμό».

Επιτέθηκε εκ νέου τόσο στη ΝΔ, όσο και στα ΜΜΕ, αλλά και στους συνδικαλιστές του χώρου της Υγείας, «μιλώντας για συνδικαλιστική ηγεσία βολεμένων που μιλάει για σοβιετικά μοντέλα, αντί να είναι στο πλευρό μας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X