Γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, όπου έμαθε από πρώτο χέρι τι θα πει καλό λάδι. Από μικρός είχε δείξει την αγάπη του στην τέχνη, στην μουσική και στον κινηματογράφο.  

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Βασίλης έφτιαξε ένα βίντεο για την πόλη του. Το καλλιτεχνικό βίντεο έκανε ρεκόρ προβολών!

Κάθε φορά που έβρισκε ελεύθερο χρόνο, έφτιαχνε βίντεο, ενώ ακόμη και τα δώρα που ζητούσε από τον Άγιο Βασίλη είχαν να κάνουν με την εικόνα, την φωτογραφία και τις κάμερες.

 

Ο Βασίλης έφτιαξε το δικό του blog, κατάφερε με έναν πολύ καλό του φίλο να βρει σπόνσορες, με ένα και μόνο σκοπό να δείξει στον κόσμο πόσο ενεργή είναι η πόλη του.

Εδώ και δύο χρόνια φτιάχνει ένα ντοκιμαντέρ για το λάδι της Καλαμάτας.

Θα δώσει Πανελλήνιες, όμως στόχος του είναι να σπουδάσει στο Πολυτεχνείο του Μιλάνο στην Αρχιτεκτονική και θα ήθελε να ασχοληθεί με το ΒΙΝΤΕΟ….

Θέλει το 25λεπτο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για το λάδι να το στείλει σε διάφορα φεστιβάλ για να μάθει ο κόσμος για την Ελλάδα και για το μεσσηνιακό ελαιόλαδο

Όσο για τους γονείς του; Ο μπαμπάς του είναι πολιτικός μηχανικός, ενώ η μητέρα του είναι μηχανολόγος μηχανικός.

Δεν βλέπει «Survivor»,και έχει αδυναμία στην ταινία “Interstellar” του Κρίστοφερ Νόλαν.

Αν μπορούσε σήμερα να φτιάξει ένα ταινία με σκοπό την προώθηση της στο εξωτερικό θα καταπιανόταν, όπως είπε, με το προσφυγικό για να περάσει μηνύματα στους ανθρώπους και να προβληματίσει.

Πηγή:star.gr