Αθλητισμός

Σπάει όλα τα ρεκόρ η Τσέλσι!

Σπάει όλα τα ρεκόρ η Τσέλσι!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Τσέλσι επέστρεψε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ως πρωταθλήτρια, αποθεώθηκε και προσέφερε πλούσιο θέαμα στον κόσμο της. Η ομάδα του Κόντε κέρδισε με 4-3 τη Γουότφορντ και σκόρπισε ενθουσιασμό στον κόσμο της. Γκολ από τον μεγάλο αρχηγό, Τζον Τέρι, που αγωνίστηκε σε ένα από τα τελευταία του ίσως ματς με τους «μπλε».
Στο 3ο λεπτό ο Γουίλιαν απέφυγε τον Χολέμπας και σέντραρε από δεξιά αλλά ο Μπατσουαγί δεν έπιασε σωστά την κεφαλιά, ενώ στο 22’ η Τσέλσι άνοιξε το σκορ. μετά από κόρνερ του Γουίλιαν, Ζουμά και Τέρι πήδηξαν ψηλά, βρήκαν την μπάλα και ο αρχηγός των «μπλε» με σουτ από κοντά έκανε το 1-0 σε ένα από τα τελευταία, του ίσως ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Ωστόσο, στο αμέσως επόμενο λεπτό, μετά από διώξιμο του Λουίζ, ο Τέρι έκανε τραγικό λάθος και ο Καπού με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 1-1. Στο 32’ ο Γουίλιαν έβγαλε όμορφα στον Αζάρ ο οποίος αστόχησε από καλή θέση και στο 36’ μετά από κόρνερ και διώξιμο των αμυντικών της Γουότφορντ, ο Αθπιλικουέτα στόπαρε έξω από την περιοχή και με όμορφο σουτ έκανε το 2-1.
Τρομερός ρυθμός και στην επανάληψη με την Τσέλσι να κάνει το 3-1 στο 49ο λεπτό. Μετά από κόρνερ που εκτελέστηκε με πάσα, ο Κένεντι δοκίμασε σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα στρώθηκε στον Ακέ που έδωσε στον Μπατσουαγί και ο τελευταίος σε κενό τέρμα έκανε τα 3-1 με πλασέ. Ωστόσο δύο λεπτά αργότερα, ο Γιανμαάτ μπήκε όμορφα από αριστερά, άδειασε τον Ακέ και με κοντινό πλασέ έκανε το 3-2.Στο 71’ο Γκόμες είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Γουίλιαν και στη συνέχεια σταμάτησε και τον Αθπιλικουέτα, ενώ στο 76’ η Γουότφορντ έκανε το 3-3. Ο Κλέβερλι σέντραρε από δεξιά, ο Ντουκουρέ πήρε την κεφαλιά και ο Οκάκα που μόλις είχε μπει στο ματς, από κοντά με σουτ έφερε στα ίσα το σκορ.
Στο 87ο λεπτό ο Γκόμες είπε όχι σε σουτ του Γουίλιαν και στο 88’ ο Καντέ έκλεψε στο κέντρο, άνοιξε δεξιά στον Γουίλιαν και ο Βραζιλιάνος έκοψε για τον Σεσκ. Ο Ισπανός σούταρε με τη μία κι έκανε έτσι το 4-3. Στο 90+2’ αποβλήθηκε ο Πρεντλ με 2η κίτρινη κάρτα.
ΤΣΕΛΣΙ: Μπέγκοβιτς, Ζουμά, Τέρι, Ακέ, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Τσαλομπά (79’ Σεσκ Φάμπρεγας), Κένεντι (74’ Άινα), Γουίλιαν, Αζάρ, Μπατσουαγί (84’ Πέδρο)
ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ: Γκόμες, Μαριάπα, Ντουκουρέ, Καπού (90+1 Ντίνεϊ), Νιάνγκ (72’ Οκάκα), Κλέβερλι, Μπεχράμι, Χολέμπας, Πρεντλ, Γιανμαάτ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X