Η Γιάννα Παπαδάκου αποκαλύπτει το ψέμα του Αδωνι Γεωργιάδη

Τον Αδωνι Γεωργιάδη τον ακούτε, τον βλέπετε ή τον διαβάζετε από ραδιόφωνο σε τηλεόραση και από τηλεόραση σε ιστότοπο σε μία προσπάθεια να πείσει για δύο πράγματα.

Πρώτον ότι ο ίδιος δεν έχει καμία εμπλοκή με την υπόθεση Novartis.

Και δεύτερον ότι πρόκειται για σκευωρία.

Στις παρεμβάσεις του ο χειμαρρώδης αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν διστάζει να πει τη μισή αλήθεια, κρύψει την άλλη μισή ή να διαστρεβλώσει τα γεγονότα, αλλά και τα γραπτά κείμενα…

Eretikoi στίχοι για τον Άδωνι για το σκάνδαλο Novartis

Ο Αδωνις Γεωργιάδης κλήθηκε για μία φορά να απαντήσει – στην εκπομπή «KONTRA 24» του Αιμίλιου Λιάτσου στο Kontra Channel – στα ερωτήματα αναφορικά με την εμπλοκή πολιτικών στο σκάνδαλο Novartis.

Επικαλέστηκε τότε την επιστολή παραίτησης της τέως εισαγγελέως Διαφθοράς Ελένης Ράικου, υποστηρίζοντας ότι η ίδια αν και έκανε αναφορά στο σκάνδαλο της Novartis, δεν μιλούσε για πολιτικά πρόσωπα παρά μόνο για κρατικούς αξιωματούχους.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ διάβασε το εξής απόσπασμα από την επιστολή της Ράικου:

«Τις τελευταίες ημέρες μετά από σειρά ερευνών και επίπονης προσπάθειας καταφέραμε να συλλέξουμε και να επεξεργαστούμε τα πρώτα κρίσιμα και ουσιώδη στοιχεία που οδηγούν μετά βεβαιότητα στο συμπέρασμα ότι μεγάλος αριθμός κρατικών αξιωματούχων (κυρίως ιατρών δημόσιων νοσοκομείων) δωροδοκούνταν απευθείας από λογαριασμό της εταιρείας Novartis Ελβετίας, με εμβάσματα σημαντικών χρηματικών ποσών που κατατίθεντο στους προσωπικούς τους λογαριασμούς».

Τότε η δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου έστειλε SMS στον Αιμίλιο Λιάτσο στο οποίο του επεσήμαινε ότι η Ράικου μιλούσε και για πολιτικά πρόσωπα. Ο Άδωνις Γεωργιάδης εκτός εαυτού άρχισε να φωνάζει ότι αυτό δεν ισχύει και ωρυόμενος καλούσε τους τηλεθεατές να αναζητήσουν στο διαδίκτυο την επιστολή της τ. εισαγγελέως Διαφθοράς ώστε να διαπιστώσουν την αλήθεια. Την αλήθεια που δήθεν θα επιβεβαίωνε τα λεγόμενά του.

Αυτό εξάλλου επιβεβαιώνεται από απόσπασμα της επιστολής το οποίο προφανώς δεν θέλησε να διαβάσει ο αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Αντί για τον Αδωνι Γεωργιάδη το έκανε η έγκριτη, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε, δημοσιογράφος Γιάννα Παπαδάκου η οποία παρενέβη τηλεφωνικά για να διευκρινίσει ότι πράγματι η Ελένη Ράικου αναφερόταν σε πολιτικά πρόσωπα.

Διάβασε μάλιστα το εξής απόσπασμα από την επιστολή της για το οποίο είχε παραλείψει να μιλήσει νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης:

«Αυτό σήμανε αμέσως συναγερμό στην υπηρεσία μας γιατί προμήνυε πιθανή ύπαρξη παρόμοιων εμβασμάτων και σε άλλους εμπλεκόμενους, ενδεχομένως και πολιτικούς, δεδομένου ότι δεν έχει περιέλθει το σύνολο των αιτηθέντων στοιχείων στην υπηρεσία μας. Το συνολικό ποσό που κατευθύνθηκε στους παραπάνω ανέρχεται με τα μέχρι σήμερα στοιχεία, περίπου σε 28 εκατομμύρια ευρώ».

Δείτε το Video: