Επίθεση Μητσοτακικών στον Καραμανλή

Κλιμακώνεται μέρα με την ημέρα η επίθεση της Πειραιώς εναντίον του Κώστα Καραμανλή. Μετά την επίθεση που έκανε ο Φιλελεύθερος του Θανάση  Μαυρίδη στον πρώην πρωθυπουργό, ήρθε  η σειρά του Γιώργου Παπαχρήστου.  Στην εφημερίδα «Τα Νέα» έγραψε για την «κακοδαιμονία» του Κυριάκου, η οποία ακούει στο όνομα Καραμανλής.

  «Αν δεν λύσει ο Κ. Μηστοτάκης, τους λογαριασμούς του με το παρελθόν, δεν υπάρχει σωτηρία. Το πρόβλημα θα το βρίσκει συνεχώς μπροστά του» ανέφερε στην στήλη του ο γνωστός δημοσιογράφος  καταλήγοντας ως εξής: «Τι άλλο πρέπει να συμβεί και τι άλλο να του προκύψει, προκειμένου να δει με καθαρότερο μάτι ποιος πραγματικά είναι η αιτία της κακοδαιμονίας του».

Πάντως όλο και περισσότεροι ισχυρίζονται ότι υπάρχει κίνδυνος η ΝΔ να διασπαστεί, καθώς ο Κ. Μητσοτάκης επιθυμεί  να φτιάξει ένα δικό του κόμμα, που να μην έχει καμιά αναφορά στην ΝΔ του παρελθόντος.

Κατά τα λοιπά είναι ενωμένοι σφιχτά. Μία γροθιά. Αν τώρα επιτίθενται στον Καραμανλή τα… εξαπτέρυγα του Κυριάκου δεν φταίει αυτός. Εξαπτέρυγα είναι αυτά…

Eretikoi στίχοι για τον Άδωνι για το σκάνδαλο Novartis