Ντάρο ένα πανέμορφο λυκόσκυλο ζητά οικογένεια

Ο υπέροχος Ντάρο,ένας ημίαιμος λυκοσκυλάκος 2,5 ετών,είχε βρεθεί πριν 2 χρόνια περίπου σε ένα χωριό έξω από την Έδεσσα από μια οικογένεια Ελλήνων που ζουν στη Γερμανία, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη χώρα μας. Αδεσποτάκι, κουταβάκι περίπου 5 μηνών, αδύνατο, με σπασμένο πόδι χτυπημένο από αυτοκίνητο .
Για καλή του τύχη, δεν αδιαφόρησαν και το μετέφεραν στον κτηνίατρο. Ο γιατρός έκρινε πως μπορεί να διορθώσει το πρόβλημα και ανέλαβε να τον χειρουργήσει.
Επειδή όμως οι άνθρωποι σε δυο μέρες θα έφευγαν, μας ζήτησαν να τον φροντίσουμε και να τους ενημερώσουμε για την κατάστασή του.
Στις 10 Σεπτεμβρίου 2015, έγινε το χειρουργέιο του και τώρα έχει αναρρώσει κοντά μας με πολύ αγάπη και ψάχνει το παντοτινό του σπιτάκι! Αυτό θα ήταν το καλύτερο δώρο και για τον ίδιο, αλλά και για τους ανθρώπους που δεν τον προσπέρασαν.Είναι μεσαίου μεγέθους και σας βεβαιώνουμε πως θα αποτελέσει τον καλύτερο φίλο σας!
Σε κάθε ζώο αξίζει ένα στοργικό και μόνιμο σπιτικό.Αν υιοθετήσετε κάποιο,φροντίστε να είστε έτοιμοι για ισόβια δέσμευση.Υιοθετήστε υπεύθυνα,αλλιώς μην υιοθετείτε καθόλου!!! τηλ 6982366409 (όχι σε μηνύματα και όχι απόκρυψη)

Ακολουθεί βιντεάκι.
https://www.youtube.com/watch?v=5DZPY3_BbCQ