Βοηθήστε κι΄ εσείς τον… φτωχούλη Αδωνι

Θα το ομολογήσουμε. Την εντύπωση της ανέχειας δεν μας την έδινε ποτέ ο Αδωνις Γεωργιάδης. Ούτε βεβαίως και η σύζυγός του.

Φαίνεται πως ήταν, όμως, μία επίπλαστη εικόνα σχετικής ευμάρειας. Αποδείξεις δεν έχουμε, τις δηλώσεις στην εφορία, ούτε τους τραπεζικούς λογαριασμούς είδαμε. Κρίνουμε απλώς από τα λεγόμενά του. Σύμφωνα με αυτά δεν έκανε ανακαίνιση του σπιτιού του τα τελευταία χρόνια, αφήνοντας να εννοηθεί, λόγω οικονομικής στενότητας.

Κι΄ εδώ πλέον εκδηλώνεται το μεγαλείο του νεοέλληνα. Παρά την κρίση, τα μνημόνια, τη φτώχεια, οργανώθηκε και κάλεσε από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης σε έρανο για να ανακαινίσει το σπίτι του ο Αδωνις.

Βοήθεια στον Αδωνι

Για να βοηθήσουν τον… φτωχούλη Αδωνι ήδη κάνουν έκκληση από το facebook δημόσια  με τίτλο «συγκεντρώνουμε χρήματα για την ανακαίνιση του σπιτιού του Άδωνι», για την οποίαν έχουν δηλώσει ενδιαφέρον περισσότεροι από 6.000 χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης!

«Συγκεντρώνουμε χρήματα για την ανακαίνιση του φτωχικού του Άδωνη Γεωργιάδη. Του φτωχού αλλά τίμιου λαϊκού ηγέτη. Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και ακριβώς την ώρα που θα παίζεται το δελτίο του Star Chanel, δίνουμε ό τι μπορεί ο καθένας», αναφέρεται στην περιγραφή της εκδήλωσης.