Κάποιος να τραβήξει το αυτί του Αδωνι. Σκληρές επιθέσεις Καραμανλικών

Σκληρή και ευθεία επίθεση Καραμανλικών βουλευτών και στελεχών εναντίον του Αδωνι Γεωργιάδη με αφορμή το σκάνδαλο της Novartis.

Εκτός απ΄ όσα διαμείβονται στα παρασκήνια, υπάρχουν και δύο που επιτέθηκαν δημόσιο και χαρακτηρίζουν τον Αδωνι δοτό.

Ο ένας είναι ο Γιώργος Βλάχος, (όπως σας ενημέρωσε ο eretikos.gr βρίσκεται στην κορυφή όσων επιτίθενται Σαμαρικοί και Μητσοτακικοί) που ανήκει στην «πτέρυγα» Καραμανλή, δήλωσε μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ ότι «στην περίπτωση Βατοπεδίου όσων τα ονόματα εμπλέκονταν χωρίς να φύγουν από τη ΝΔ, χωρίς να φύγουν από βουλευτές, έμειναν εκτός καθηκόντων», ενώ σημείωσε με νόημα πως ο κ. Γεωργιάδης δεν είναι εκλεγμένος αλλά δοτός.

Σκάνδαλο Novartis : Σαμαρικοί και Μητσοτακικοί «καρφώνουν» Καραμανλικούς

«Είναι ένα θέμα που θα το αξιολογήσει ο πρόεδρος του κόμματος. Γιατί ως γνωστόν οι αντιπρόεδροι είναι επιλογή των προέδρων και δεν εκλέγονται, δεν είναι εκλεγμένοι. Ο πρόεδρος μπορεί να κρίνει καλύτερα. Ο πρόεδρος έχει όλα τα στοιχεία και μπορεί να κρίνει καλύτερα από μένα» συνέχισε ο κ. Βλάχος, στέλνοντας εμμέσως πλην σαφώς μήνυμα στον πρόεδρο της ΝΔ να αναλάβει δράση.

Πιο σκληρός την ίδια ώρα, άστραψε και βρόντηξε ξανά κατά του Άδωνη Γεωργιάδη ο Ευάγγελος Αντώναρος ο οποίος, χωρίς να τον κατονομάζει, ζήτησε, εμμέσως πλην σαφώς, την αποπομπή του.

Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook:

«Ο καθένας έχει το δικαίωμα να αυτοχαρακτηρίζεται και να αυτοπροσδιορίζεται με τη συμπεριφορά του.

Ακόμη κι αν γίνεται «τσίρκολο», όπως λέγανε οι παλιότεροι.

Αυτά όσο είναι μονάδα κι εκπροσωπεί τον εαυτό του.

Οχι όμως όταν έχει θεσμικό ρόλο — και μάλιστα δοτό.

Τότε όσα λέει κι όσα κάνει ρίχνουν αναπόφευκτα τη σκιά τους στον θεσμό που εκπροσωπει.

Αυτό είναι σπαράδεκτο κι ασυγχώρητο — ειδικά οταν η διαδρομή του στον χώρο που λέει ότι θέλει να ανήκει είναι σύντομη κι σμιφισβητήσιμη.

Κάποιος πρέπει να του τραβήξει το αυτί. Τουλάχιστον. Χωρίς χάσιμο χρόνου.»