Σκάνδαλο Novartis :Το σχέδιο της αντιπολίτευσης για αποδόμηση

Σχέδιο για να αποδομήσουν το σκάνδαλο Novartis επεξεργάζονται τα κόμματα της  αντιπολίτευσης. Βλέπετε μέρα με την ημέρα αντιλαμβάνονται ότι οι συνέπειες των αποκαλύψεων εμπεδώνονται στην κοινή γνώμη.

Το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει τρεις κινήσεις τις οποίες έχουν τεθεί  ήδη σε εφαρμογή.

-Κατ αρχήν οι εμπλεκόμενοι έχουν κάνει φέιγ βολάν  την δικογραφία δίνοντας αποσπάσματα από το κείμενο των 7500 σελίδων στα φιλικά τους μέσα Μέσα ενημέρωσης. Το γεγονός αυτό έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα την αμερικανική πλευρά η οποία επιθυμεί   μεγαλύτερη εχεμύθεια και λιγότερη δημοσιότητα.

Προστατευόμενοι μάρτυρες

Η δεύτερη οργανωμένη κίνηση που κάνουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης έχει να  κάνει με τους προστατευόμενους μάρτυρες τους οποίους χαρακτηρίζουν κουκουλοφόρους. Πληροφορίες μάλιστα λένε ότι έχουν δώσει και κάποια ονόματα προκειμένου να δημιουργήσουν εντυπώσεις και να ευτελίσουν τον θεσμό των προστατευόμενων μαρτύρων. Κι’  αυτό παρά το γεγονός ότι ο σχετικός νόμος ψηφίστηκε το 2014 επί κυβερνήσεως Σαμαρά –Βενιζέλου.

Τέλος κάνουν καθημερινές επιθέσεις εναντίον της Δικαιοσύνης. Με υπονοούμενα και υπαινικτικά σχόλια αποβλέπουν στην δημιουργία εντυπώσεων αλλά και άσκησης πίεσης στους δικαστές και εισαγγελείς. Είναι άλλωστε χαρακτηριστικό ότι η  το γραφείο της εισαγγελέως διαπλοκής έβγαλε ανακοίνωση. Το έκανε για να διαψεύσει και να αντικρούσει  τις κατηγορίες από την πλευρά Σαμαρά.

Novartis: Γυναίκα αράχνη η μυστηριώδης μάρτυρας που «καίει» πολιτικούς και Φρουζή – Αποκάλυψη από το FBI (pics)