Προς πολιτικούς: Σταματήστε να μας σερβίρετε σανό…

Κύριοι πολιτικοί σταματήστε να μας σερβίρετε σανό. Δεν μασάμε πλέον. Ωρες-ώρες είναι να απορείς με τα επικοινωνιακά επιτελεία κομμάτων και πολιτικών. Ιδίως όταν βρίσκονται σε δύσκολη θέση.

Να πάρτε παράδειγμα το σκάνδαλο Novartis. Τι λένε πολιτικοί που εμπλέκονται στην υπόθεση; Θα μηνύσω τον Τσίπρα, το ΣΥΡΙΖΑ, τον Παπαγγελόπουλο, την Τουλουπάκη, τους προστατευόμενους μάρτυρες και κύριος οίδε ποιον άλλον.

Αλήθεια δεν αντιλαμβάνονται ότι στο κλίμα που επικρατεί στην κοινωνία, τις απόψεις και τις εκτιμήσεις για τους πολιτικούς και το πολιτικό σύστημα, πως τέτοιες δηλώσεις δεν συγκινούν τους πολίτες;

Δεν γνωρίζουν ότι από τη στιγμή που η ύπαρξη του σκανδάλου Novartis είναι γνωστή, πανθομολογούμενη, τέτοιοι παλικαρισμοί στρέφονται εναντίον τους; Δεν έχουν γνώση της νοοτροπίας και του τρόπου σκέψεις του ταλαιπωρημένου από τα μνημόνια πολίτη, ο οποίος μέμφεται και δεν εμπιστεύεται το πολιτικό σύστημα, τα κόμματα και τους πολιτικούς; Δεν καταλαβαίνουν ότι λειτουργούν ανάποδα για τον καχύποπτο νεοέλληνα;

Ολα στο φως

Κύριοι πολιτικοί και λοιποί εμπλεκόμενοι, μία μόνο είναι η στάση που μπορεί να πείσει τους πολίτες για την αθωότητά σας. Να ζητήσετε να ξεκαθαρίσει τάχιστα η υπόθεση, ώστε να αποδειχθεί η αθωότητά σας. Να δοθούν όλα στα φως και να αποδοθεί δικαιοσύνη. Είναι η μόνη σωστή και υπεύθυνη στάση. Τα υπόλοιπα συνιστούν σανό και ο κόσμος πλέον δεν τρώει εύκολα κουτόχορτο. Ιδίως -το επαναλαμβάνω- όταν όλοι είναι πεισμένοι ότι υπάρχει τεράστιο σκάνδαλο με τη Novartis και τις φαρμακευτικές εταιρείες, που κόστισε πανάκριβα στον ελληνικό λαό.

Κι΄ αν όντως το κόστος έχει φτάσει στα 120 δισ. ευρώ, όπως υποστηρίζει ο Γιώργος Σούρλας στην έκθεσή του, τότε είναι μία από τις κύριες αιτίες που βρεθήκαμε στο ζυγό των μνημονίων. Κι΄ αυτό οι πολίτες δεν το συγχωρούν και δεν θα το συγχωρήσουν ποτέ.