Π. Σαράκης : Υπάρχουν βίντεο με πολιτικούς που παίρνουν μίζες

Ο Παύλος Σαράκης είναι ένας δαιμόνιος δικηγόρος. Είναι και ο Ελληνας που γνωρίζει τα πιο πολλά για το σκάνδαλο Novartis. Περισσότερα και από τους εισαγγελείς που ασχολούνται με την υπόθεση.

Βλέπετε είναι αυτός που κατέθεσε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ τις μηνυτήριες αναφορές των τριών προστατευόμενων από το FBI μαρτύρων.

Οταν λοιπόν ο Παύλος Σαράκης μιλάει πρέπει κάποιος να έχει τα αυτιά του τεντωμένα, να διαβάζει πίσω από τις γραμμές και να συνδέει τα διάφορα κομμάτια του λόγου, γιατί ο Παύλος Σαράκης είναι πολύ φειδωλός σε αποκαλύψεις.

Την περασμένη Πέμπτη ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου «ΚΟΝΤRA 24» στο Kontra Channel.

Εκεί λοιπόν ο Παύλος Σαράκης είπε στην αρχή πως υπάρχουν βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα για τους εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο που έχουν χρηματιστεί. Μάλιστα επειδή δέχεται απειλές, έχει εμπιστευτεί σε φίλο του δημοσιογράφο τα ντοκουμέντα με την εντολή να τα δημοσιοποιήσει αν του συμβεί κάτι ή «αν πέσει» , όπως είπε χαρακτηριστικά.

Στις επίμονες ερωτήσεις αν στα βίντεο και τα ηχητικά ντοκουμέντα αναφέρονται πολιτικοί, απαντούσε μονότονα κρατικοί αξιωματούχοι, χωρίς να προχωρά σε περαιτέρω διευκρινίσεις, επικαλούμενος το απόρρητο.

Η «καυτή» αποκάλυψη του Παύλου Σαράκη

Ομως, στην τελευταία του παρέμβαση, ο Παύλος Σαράκης έκανε μία πολύ, μα πάρα πολύ ενδιαφέρουσα αποκάλυψη-πρόβλεψη. «Στην περίπτωση που η Novartis δηλώσει ενοχή και συμβιβαστεί με το αμερικάνικο Δημόσιο, τότε στην Ελλάδα θα «καούν» αρκετοί από το πολιτικό σύστημα».

Και όπως γίνεται αντιληπτό, συνδυάζοντας δύο από τις παρεμβάσεις του Παύλου Σαράκη βγάζεις συμπεράσματα πολύ αποκαλυπτικά.

Ο συνδυασμός γίνεται ανάμεσα στην ύπαρξη βίντεο και ηχητικών ντοκουμέντων και στον συμβιβασμό της Novartis, που θα έχει σαν συνέπεια να «καούν»  Ελληνες πολιτικοί.

Πράγμα που σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι υπάρχουν βίντεο και ηχητικά ντοκουμέντα που δείχνουν Ελληνες πολιτικούς να χρηματίζονται.

Αν ρωτήσετε πως υπάρχουν αυτά τα βίντεο, η απάντηση του Παύλου Σαράκη είναι απλή, σαφής, αλλά συντριπτική για όσους πήραν μίζες. Οι άνθρωποι που έδιναν τις μίζες κατέγραφαν ηχητικά ή σε βίντεο την πράξη τους για να αποδείξουν στους ανωτέρους τους ότι έδωσαν τα χρήματα και δεν τα κράτησαν για τον εαυτό τους.

Αυτοί λοιπόν, που πήραν μίζες γνωρίζουν τώρα ότι υπάρχουν οπτικά και ηχητικά ντοκουμέντα που τους καίνε…