Ο Μητσοτάκης διαγράφει τον Αντώναρο για τα μάτια του Αδωνι

Για τα… μάτια του Αδωνι Γεωργιάδη ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε και δεύτερη διαγραφή στελέχους του κόμματος. Μετά την Κατερίνα Παπακώστα ο πρόεδρος της Ν.Δ. διέγραψε και τον Ευάγγελος Αντώναρο, ο οποίος επιτέθηκε με πρωτοφανή σκληρότητα στον Αδωνι Γεωργιάδη.

Μάλιστα ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να τον «πάψει»  από αντιπρόεδρο.

Μετά τις επιθέσεις αυτές ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να διαγράψει τον Ευάγγελο Αντώναρο, πράγμα που γνωστοποιήθηκε με μία λιτή ανακοίνωση. «Με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός κόμματος», ήταν η ανακοίνωση.

Ο κ. Αντώναρος, κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Κώστα Καραμανλή, τις τελευταίες ημέρες είχε εξαπολύσει επίθεση κατά του Αδωνι Γεωργιάδη. Μέσω των social media τον επέκρινε για τον τρόπο που εκφράζεται κυρίως γύρω από την υπόθεση Novartis.

Αντώναρος: Ο Κυριάκος να διώξει τον Αδωνι από την αντιπροεδρία

Πηγές της ΝΔ σημειώνουν: «Οπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυρ. Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας».

Δυο αναρτήσεις που έκανε πριν λίγες ώρες στο Facebook ο κ. Αντώναρος, φαίνεται ότι ήταν αυτές που ξεχείλισαν το ποτήρι.