Χοντραίνει ο «πόλεμος» : Αντώναρος εναντίον Σαμαρά και Αδωνι

Οξύτατος έγινε ο «πόλεμος» στη Νέα Δημοκρατία με αφορμή τον Αδωνι Γεωργιάδη. Οχι μόνο γιατί οδήγησε στη διαγραφή του Ευάγγελου Αντώναρου, αλλά γιατί η καραμανλική πτέρυγα επιτέθηκε κατά μέτωπο με δηλώσεις του Αντώναρου και του Γιώργου Βλάχου.

Η επίθεση δεν περιορίστηκε στον Αδωνι Γεωργιάδη, αλλά επεκτάθηκε και στον Αντώνη Σαμαρά. Ο Ευάγγελος Αντώναρος χωρίς να τον κατονομάζει έξανε δύο αναρτήσεις φωτιά στο twitter.

Ο Μητσοτάκης διαγράφει τον Αντώναρο για τα μάτια του Αδωνι

Στην πρώτη έγραψε: Απλό κουίζ: Δυο είναι οι χειρότεροι κοινοβουλευτικοί πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης. Ο ένας είναι ο ΓΑΠ.

Στη δεύτερη έγραψε: Κι άλλο κουίζ: Ποιος ήταν ο πιο αγοραφοβικής πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης?

 Η αναφορά του τελευταίου κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης Καραμανλή για «ακροδεξιά σαπρόφυτα που ονειρεύονται επαναφορά του κυρίου που οδήγησε τη ΝΔ στον ιστορικό της πάτο το Μάιο του 2012″, προκάλεσε την ειρωνεία του βουλευτή της ΝΔ:  «Ψύχραιμος, κόσμιος και συνετός λόγος, υπόδειγμα μεσαίου Χώρου, ικανός να τραβήξει Κεντρώους στη ΝΔ».

Ο κ. Αντώναρος επανήλθε λέγοντας ότι «το επαναλαμβάνω για 100η φορά. Επιλέγω με ποιους συνομιλώ πολιτικά. Πάντως όχι με μαϊντανούς, σώγαμπρους κι ακροδεξιά φυντάνια«.

Τ ακροδεξιά σαπροφυτα ξαναχτυπουν κ με κάνουν να γελώ.Γιατι ονειρευονται επαναφορα τ κυρίου που οδηγησε τ ΝΔ στον ιστορικό τς πάτο(Μαιος 12)

 Ψύχραιμος, κόσμιος και συνετός λόγος, υπόδειγμα μεσαίου Χώρου, ικανός να τραβήξει Κεντρώους στη ΝΔ:

 

Το επαναλαμβάνω για 100η φορά. Επιλέγω με ποιούς συνομιλώ πολιτικά. Πάντως όχι με μαιντανούς, σώγαμπρους κι ακροδεξιά φυντάνια.

Απλο κουιζ: Δυο ειναι οι χειροτεροι κοινοβουλευτικοί πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης. Ο ενας ειναι ο ΓΑΠ.

Κι αλλο κουιζ: Ποιος ηταν ο πιο αγοραφοβικός πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης?