Πάγκαλος: Όλοι οι βλάκες έγιναν υπουργοί

 Επίθεση με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στην Κυβέρνηση, στον Πάνο Καμμένο, αλλά και την Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε μέσω συνέντευξης, όπως κάθε εβδομάδα στην εκπομπή των Νότη Παπαδόπουλου και Μάκη Προβατά στον «Βήμα FM» ο πρώην υπουργός, Θεόδωρος Πάγκαλος.
Πήρε φόρα και δεν σταμάτησε ο πρώην υπουργός Θεόδωρος Πάγκαλος,  είπε μεταξύ άλλων ότι «πρέπει να φύγει αμέσως το αληταριό της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-όλοι οι βλάκες έγιναν υπουργοί», ενώ έκανε λόγο για ψυχοπάθεια μεταξύ των κυβερνητικών στελεχών.
Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και στον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, χαρακτηρίζοντάς τον «γελοίο τύπο», ενώ θυμήθηκε και τον Γιάνη Βαρουφάκη με αφορμή τη συμπλήρωση 2 ετών από την επιβολή capital controls, σχολιάζοντας: «Είναι ο γελοιωδέστερος υπουργός που πέρασε ποτέ, γελούσε ο κόσμος όλος».
 Επίσης, ο κ. Πάγκαλος επιτέθηκε στην κ. Γεννηματά λέγοντας ότι «δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να απασχολεί τον Ελληνικό Λαό, η εργασία, ή η αποκατάσταση της κυρίας Φώφης».
«Αυτή, μια ζωή απασχολούνταν, ουσιαστικά πληρωνόταν χωρίς να εργάζεται, σε διάφορες θέσεις του Δημοσίου και σε Τράπεζες, όχι διότι είχε ικανότητες, αλλά επειδή ήταν η κόρη του Γιώργου Γεννηματά», συμπλήρωσε και επισήμανε: «Αν έχει ανάγκη από δουλειά, να καθαρίζει σκάλες ή να κάτσει σπίτι της και να μαγειρεύει, δεν φαντάζομαι τι άλλο μπορεί να κάνει».
Εξάλλου, ανέφερε πως θα ψηφίσει ΝΔ και ότι αυτή πρέπει το συντομότερο να κυβερνήσει.

Το ηχητικό απόσπασμα:

 

https://www.youtube.com/watch?v=ihSkSDZJKGw
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ