Ελλάδα

Απανθρακώθηκε οδηγός βαν (σκληρές φωτό)

Απανθρακώθηκε οδηγός βαν (σκληρές φωτό)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ενας νεκρός σε τροχαίο στη Μακύνεια του Δήμου Ναυπακτίας.  Συνέβη  στο 2,5 χλμ της Ε.Ο. Αντιρρίου- Ιωαννίνων στο ύψος της Μακύνειας  στις 5 το πρωί. Αυτοκίνητο τύπου βαν εξετράπη της πορείας του , βγήκε εκτός δρόμου και στη συνέχεια πήρε φωτιά με αποτέλεσμα ο οδηγός να εγκλωβιστεί και να απανθρακωθεί. Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Π.Υ. Ναυπάκτου όπου έσβησαν την φωτιά και άνδρες της τροχαίας όπου διενεργούν έρευνα για τα αίτια του ατυχήματος.

Ακόμη δεν έχει γίνει αναγνώριση του οδηγού

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπάκτου, σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα, το οποίο έγινε σήμερα τα ξημερώματα, στο 2,5ο  χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου Ιωαννίνων, όπου άτομο τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα, οδηγώντας ιδιωτικής χρήσης φορτηγό, προσέκρουσε σε δέντρα που βρίσκονταν στα άκρα της οδού, ενώ στη συνέχεια εκδηλώθηκε φωτιά στο όχημα με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί.

Διενεργείται προανάκριση από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ναυπάκτου για την διακρίβωση των στοιχείων ταυτότητας του οδηγού, των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X