Ελλάδα

Η πτήση του Αλέξη Τσίπρα… πάνω από τα καμμένα

Η πτήση του Αλέξη Τσίπρα… πάνω από τα καμμένα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά την παντελή απουσία του, τέσσερις ημέρες τώρα, πέταξε πριν από λίγο με ελικόπτερο της πυροσβεστικής ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, πάνω από τις καμένες περιοχές της ανατολικής Αττικής, για να τους δώσει κουράγιο…!

Συνομίλησε με πυροσβέστες στο πεδίο των επιχειρήσεων, ενώ σε λίγη ώρα θα προεδρεύσει σε σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου για τον σχεδιασμό της επόμενης μέρας.

«Να είστε καλά, είμαστε ευγνώμονες». Με τα λόγια αυτά απευθύνθηκε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προς τους πυροσβέστες, εθελοντές, εργαζόμενους της Αυτοδιοίκησης και την τοπική κοινωνία της Ανατολικής Αττικής. Είχε προηγηθεί η πτήση με ελικόπτερο πάνω από τις πληγείσες περιοχές.

Από το φυλάκιο της Αγίας Κυριακής, ο Πρωθυπουργός έκανε λόγο για «μεγάλο επίτευγμα», ζητώντας, από την άλλη, εγρήγορση.

Μέσω του ασυρμάτου απευθύνθηκε και σε όλους τους πυροσβέστες, εκφράζοντας την απεριόριστη ευγνωμοσύνη της Πολιτείας και υπογράμμισε την υπεράνθρωπη προσπάθεια όλων: επί τέσσερα μερόνυχτα έδωσαν μάχη με τη φωτιά και κατάφεραν να την περιορίσουν χωρίς ανθρώπινα θύματα. «Σας ευχαριστούμε θερμά για ό,τι κάνατε», συν τοις άλλοις γιατί όλοι –Πυροσβεστική, Τ.Α., εθελοντές, τοπική κοινωνία- αντιμετώπισαν την κατάσταση χωρίς πανικό, με ψυχραιμία και συντονισμό, υπογράμμισε ο Πρωθυπουργός.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X