Ελλάδα

Η sexy Φαίη Σκορδά, το φιλί στον Γιάννη Λάτσιο και η απαραίτητη γκάφα (vid)

Η sexy Φαίη Σκορδά, το φιλί στον Γιάννη Λάτσιο και η απαραίτητη γκάφα (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σέξι, λαμπερή, αλλά και γκαφατζού η Φαίη Σκορδά στην πρεμιέρα της νέας σεζόν.  Ξεκίνησε αεράτα λέγοντας «την πρώτη καλημέρα θα την πω σε σας!  (λες και θα μπορούσε να την πει σε κάποιους άλλους) Καλημέρα σας! Καλωσορίσατε στο Πρωινό! Και αυτή τη σεζόν μαζί σας. Οι παλιές φίλες με γνωρίζετε, θέλω λίγο τον χρόνο μου στην πρεμιέρα. Είναι κάτι το οποίο δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω, αλλά ευτυχώς έχω εσάς, πήρα τις ευχές σας, πήρα τα φιλιά σας.. Ξεκινάμε σήμερα… Θέλω λίγα λεπτά…», είπε η αγχωμένη Φαίη Σκορδά και έδωσε ένα φιλί στον… διευθυντή της καρδιάς της, όπως αποκαλεί τον Γιάννη Λάτσιο, ο οποίος βρέθηκε πίσω από τις κάμερες για να την στηρίξει στην πρεμιέρα με το ανανεωμένο Πρωινό στον ΑΝΤ1, στις 10 το πρωί, σήμερα.

Η Φαίη στην συνέχεια  κατευθύνθηκε πρώτα στη Λίτσα Πατέρα, από τους συνεργάτες της, και στη συνέχεια πήγε στην κουζίνα για να υποδεχτεί τον νέο σεφ του «Πρωινού», Βασίλη Καλλίδη, αλλά και τον pastry chef Δημήτρη Μακρυνιώτη… αμέσως μετά μας έκανε τις συστάσεις και με την υπόλοιπη ομάδα ξεκινώντας από τις νεοφερμένες Κλεοπάτρα Πατλάκη και Σοφία Τουντούρη, και συνέχισε με τον Άρη Καβατζίκη, που επέστρεψε στο πάνελ, τον Θέμη Γεωργαντά, τον Κώστα Τσουρό, τη Τζένη Μελιτά και τη Μαντώ Γαστρεράτου.

Και αφού είπε όλα αυτά τα εύπεπτα και εύκολα, πέρασε στα πιο δύσκολα και τη διέπραξε τη γκάφα. Διαβάστε λοιπόν, το νέο κατόρθωμα της Φαίης, η οποία πίεζε τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να της αποκαλύψει μερικά ονόματα διασήμων που θα πάρουν μέρος στο παιχνίδι.

Εκείνος της είπε ότι δε γνωρίζει και πάνω στην κουβέντα έκανε και μια αναφορά στον Γιώργο Μαυρίδη που ακούγεται ότι θα πάρει μέρος. Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ξεκαρδιστικός!

 Γ. Τον ξέρω τον Γιώργο γιατί έχει κάνει τα τατουάζ του Ρέμου.

Φ. Τι εννοείς;

Γ. Ο Γιώργος Μαυρίδης έχει κάνει τα τατουάζ του Ρέμου.

Φ. Θα είναι τόσο πετυχημένο αστείο όσο αυτό με τα χρήματα, τα 50 ευρώ;

Γ. Όχι, ο Μαυρίδης έχει κάνει τα τατουάζ του Ρέμου!

Φ. Α, κάνει τατουάζ; Η δουλειά του είναι αυτή; Και γιατί είναι γνωστός;

Γ. Γιατί έκανε το World Party με τον Σάκη Τανιμανίδη!

Φ. Δεν την είδα ποτέ αυτή την εκπομπή… Έχω ακούσει… Την έκαναν εδώ;

Γ. Όχι! Στον Alpha…

Φ. Μάλιστα. Αυτοί δεν έκαναν κάτι και στη Θεσσαλονίκη;

Γ. Μπάρμπαν ήταν ο Γιώργος και έκανε τατουάζ…

Αντε και καλή συνέχεια Φαίη. Το γέλιο είναι μεγάλη επιτυχία και φαίνεται πως και φέτος θα τα καταφέρεις να μας κάνεις να πιάνουμε αρκετά συχνά την κοιλιά μας.

http://https://www.youtube.com/watch?v=70AkJqueLdE

Πηγή βίντεο: zappit.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X