Ελλάδα

Ικανοποιημένος από τη λειτουργία του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ο Γ. Μπουτάρης

Ικανοποιημένος από τη λειτουργία του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη ο Γ. Μπουτάρης
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ικανοποιημένος από τη λειτουργία του γραφείου του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, αλλά από τις συναντήσεις που πραγματοποιεί στην πόλη ο Αλέξης Τσίπρας με ξένους ηγέτες, δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Γιάννης Μπουτάρης.

«Εγώ ήμουν πολύ επιφυλακτικός για τη δημιουργία γραφείου πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, εν τέλει όμως φαίνεται ότι αποδίδει τουλάχιστον στην περίπτωση του δήμου» είπε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και τόνισε ότι «τρία θέματα που θέσαμε απευθείας στον πρωθυπουργό, ακούστηκαν και μάλιστα με ταχύτητα, αποδεικνύοντας ότι είναι καλή η κίνηση δημιουργίας γραφείου πρωθυπουργού. Σημαντικό όμως για την πόλη είναι και το ότι συναντάει ξένους ηγέτες στη Θεσσαλονίκη».

Ο Γιάννης Μπουτάρης σχολίασε τις κινήσεις αναβάθμισης που γίνονται στην ευρύτερη περιοχή, στις οποίες αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, λέγοντας ότι «η σιδηροδρομική σύνδεση Θεσσαλονίκη-Καβάλα-Μπουργκάς είναι σημαντική για την ανάπτυξη της πόλης, όπως και το ότι παίρνει μπροστά το λιμάνι και το αεροδρόμιο “Μακεδονία”».

Ο δήμαρχος της Θεσσαλονίκης συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό και τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμο αμέσως μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. Βελλίδης», στο πλαίσιο της ΔΕΘ και συζήτησαν το θέμα της παραχώρησης του οικοπέδου του πρώην ορφανοτροφείου «Μέγας Αλέξανδρος».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X