Διεθνή

Λονδίνο: Συνελήφθη ο δρομέας που έσπρωξε γυναίκα… (vid)

Λονδίνο: Συνελήφθη ο δρομέας που έσπρωξε γυναίκα… (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Συνελήφθη τελικά ο άνδρας που ενώ έκανε τζόκινγκ στο Λονδίνο έσπρωξε μία πεζή γυναίκα στο δρόμο, την ώρα που περνούσε λεωφορείο.

Σύμφωνα με το Skynews, πρόκειται για έναν 41χρονο άνδρα, ο οποίος κρατείται ως ύποπτος για την πρόκληση σοβαρής σωματικής βλάβης. Ο δράστης συνελήφθη μετά από επιχείρηση της αστυνομίας σε διαμέρισμα στην περιοχή Τσέλσι.

Το βίντεο από την επίθεση που εξαπέλυσε στην ανυποψίαστη 33χρονη είχε προκαλέσει σοκ και οργή. Ο δρομέας, χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, έσπρωξε την γυναίκα που κατευθυνόταν προς το μέρος του, με αποτέλεσμα αυτή να πεταχτεί στο δρόμο.

Η 33χρονη στάθηκε τυχερή, καθώς ο οδηγός του λεωφορείου που περνούσε εκείνη τη στιγμή από το σημείο πρόλαβε και αντέδρασε άμεσα, αποφεύγοντας τελευταία στιγμή να την χτυπήσει.

Τη γυναίκα έσπευσαν να βοηθήσουν οι επιβάτες του λεωφορείου. Μόλις 15 λεπτά μετά το εξωφρενικό περιστατικό, ο δρομέας πέρασε εκ νέου από το σημείο και η 33χρονη επιχείρησε να τον προσεγγίσει για να του ζητήσει το λόγο, ωστόσο εκείνος δεν της έδωσε σημασία και συνέχισε να κάνει τζόκινγκ, αγνοώντας την επιδεικτικά.
Το βίντεο εξόργισε την κοινή γνώμη στη Βρετανία, με αποτέλεσμα πολλοί πολίτες να σπεύσουν να δώσουν πληροφορίες στην αστυνομία για τον δράστη, που πιθανόν οδήγησαν τελικά και στη σύλληψή του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X