Επιλογές

“Πόλεμος” Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και Κώστα Βαξεβάνη με φόντο το μαύρο του Σαρωνικού

“Πόλεμος” Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και Κώστα Βαξεβάνη με φόντο το μαύρο του Σαρωνικού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ε, λοιπόν συνέβη και αυτό. Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος επιτίθεται στον Κώστα Βακεβάνη και τον κατηγορεί για ¨δημοσιογραφική απάτη”.  Του προσάπτει ότι στις δύο ιστοσελίδες documentonews.gr και “κουτί της Πανδώρας”, αντικατέστησε τη φωτογραφία ενός άνδρα στελέχους της εταιρείας που είναι ιδιοκτήτρια του πλοίου που ρύπανε το Σαρωνικό με εκείνη μιας γυναίκας. 

Και τον κατηγορεί ότι προχώρησε στην αντικατάσταση, διότι το εν λόγω στέλεχος είναι ο Μάνθος Γιουρτζόγλου, γνωστός ΣΥΡΙΖΑίος, ο οποίος είχε και εκπομπή στην ERTOpen.

Από την πλευρά του ο Κώστας Βαξεβάνης επιτίθεται στην εταιρεία του Θεόδωρου Κουντούρη υποστηρίζοντας ότι αυτοί προχώρησαν στην αλλαγή και έβαλαν τώρα τη φωτό του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πριν δεν υπήρχε, για να κάνουν προβοκάτσια και σε αυτό εμπλέκει και τη Νέα Δημοκρατία.

Μύλος δηλαδή ανάμεσα σε δύο εκλεκτούς υπηρέτες… της δημοσιογραφίας και της αλήθειας.

Δείτε παρακάτω τα τεκταινόμενα μέσα από τις ιστοσελίδες των δύο… δημοσιογράφων. 

 

Στο δημοσίευμα της zougkla.gr μεταξύ άλλων αναγράφονται τα παρακάτω και παρατίθενται φωτογραφίες.

Εάν κάποιος παρατηρήσει με προσοχή την ανάρτηση στην ιστοσελίδα του Κώστα Βαξεβάνη θα ανακαλύψει ότι η φωτογραφία έχει απαλειφθεί και αντικατασταθεί από μια άλλη που ανήκει σε μια γυναίκα.

Η ανάρτηση στο documentonews.gr του Κώστα Βαξεβάνη

H ανάρτηση στο «Κουτί της Πανδώρας»

Ποιος είναι ο λόγος για τον οποίον ο φιλοκυβερνητικός Κώστας Βαξεβάνης ξέχασε τον Μάνθο Γιουρτζόγλου και τον αφαίρεσε από το δημοσίευμά του; Η απάντηση είναι παρά πολύ απλή. Ο Μάνθος Γιουρτζόγλου είναι γνωστός ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ με έντονη δράση και κυρίως με εκπομπή στην «επαναστατική» ΕRTOpen. Βλέπετε ο Μάνθος Γιουρτζόγλου, εκτός από στέλεχος του Θεόδωρου Κουντούρη του πειρατή, ο οποίος έχει και περίοπτη θέση στην εταιρεία αφού όπως φαίνεται σε αυτόν καταλήγουν οι παραγγελίες αλλά και από αυτόν ξεκινούν τα «μπάρκα».

Ο Κώστας Βαξεβάνης και το «Κουτί της Πανδώρας» δεν θα μπορούσαν να εκθέσουν τον σύντροφο Μάνθο Γιουρτζόγλου, επιφανή ΣΥΡΙΖΑΙΟ και αγωνιστή, ως στέλεχος του λαθρέμπορου πειρατή. Όπως γινόταν και παλιά, από μια σειρά φωτογραφιών απαλείφεις μια, σβήνεις κάποια άλλη, αντικαθιστάς κάποια τρίτη και όλα είναι όμορφα και ωραία.
Αυτό στην ιστορία λεγόταν και σταλινισμός αλλά τελευταία το έχουμε ξεχάσει.
Πέρα από την πλάκα αυτά τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Κυρίως είναι πολύ άδικα για τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος ούτε αυτός ούτε η ηγεσία, ούτε και ο πρωθυπουργός, έχουν ανάγκη από τέτοιου είδους «εξυπηρετήσεις». Η Κουμουνδούρου και το Μαξίμου δεν έχουν ανάγκη από τέτοιας κακής ποιότητας μηχανισμούς προστασίας.
Φαίνεται όμως πως κάποιοι έχουν αναλάβει αυτό το έργο ως «νταβατζήδες», προφανώς γιατί κάποιοι άλλοι τους το ζήτησαν. Ας ψάξει λοιπόν η Κουμουνδούρου στην τοπική οργάνωση του Περάματος και στην ΕRTOpen για να ανακαλύψει τους μηχανισμούς αυτούς αλλά και στο ίδιο το κόμμα για να αντιληφθεί το ποιοι κινούν τα νήματα ώστε να επιβιώνουν τα κυκλώματα διάβρωσης των θεσμών και του κρατικού μηχανισμού.
Και καταλήγει το zougla.gr λέγοντας ότι στις ιστοσελίδες του Κώστα Βαξεβάνη «Κουτί της Πανδώρας» και «Documento News», αναρτήθηκε η εξήγηση πως το λάθος στο οποίο υπέπεσε ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος, απαλείφοντας από τις φωτογραφίες των στελεχών του Κουντούρη τον Μάνθο Γιουρτζόγλου, δεν οφειλόταν σε συνειδητή επιλογή δική του, αλλά σε λάθος της Google, ή του Διαδικτύου, ή γενικότερα του κυβερνοχώρου.
Και καταλήγει λέγοντας ότι ο Κώστας Βαξεβάνης ψεύδεται, ενώ πιάστηκε στα πράσα. Χρησιμοποιώντας την παλιά γνωστή μέθοδο, απάλειψε την φωτογραφία του Μάνθου Γιουρτζόγλου, ο οποίος ανήκει στο κυβερνών κόμμα και έχει εκπομπή στην ERT Open, όχι από λάθος, αλλά από επιλογή. Οποιαδήποτε άλλη δικαιολογία απλώς στοχεύει στην παραπλάνηση της κοινής γνώμης.

Η αντίδραση του Κώστα Βαξεβάνη

Ο Κώστας Βαξεβάνης απαντά με επίθεση ότι κάποιοι άλλαξαν την ιστοσελίδα και διερωτάται ποιοι το έκαναν, για ποιο λόγο και αν αυτό συνιστά προβοκάτσια, ενώ εμπλέκει και τη Νέα Δημοκρατία.

Γιατί άλλαξαν τη σελίδα της εταιρείας μετά το ατύχημα; είναι ο τίτλος του δημοσιεύματος

Άλλαξαν τη σελίδα. Όπως προκύπτει από την αποθηκευμένη σελίδα στη google την οποια και δημοσιεύσαμε μετά το ατύχημα, υπάρχει άλλη σειρά και άλλα άτομα.

Αμέσως μετά την αλλαγή, συστηματικά μπλογκ αντί να διερωτηθούν για την αλλαγή που έγινε μιλάνε για φώτοσοπ.

Δείτε την παλιά ιστοσελίδα

Και τη σημερινή ιστοσελίδα

Ποιός τις άλλαξε και γιατί;

Είναι σε ευθεία σχέση ο μαύρος εφοπλιστής με τη ΝΔ ώστε να αλλάζει τη σελίδα και να στήνει στη συνέχεια η ΝΔ προβοκάτσια;

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X