Αθλητισμός

Συνεχίζεται το μυστήριο: Μεταφέρεται ή όχι ο Σουμάχερ στις ΗΠΑ;

Συνεχίζεται το μυστήριο: Μεταφέρεται ή όχι ο Σουμάχερ στις ΗΠΑ;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το μυστήριο γύρω από την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ περιπλέκεται.

Παρά τα αρχικά δημοσιεύματα ότι η οικογένεια Σουμάχερ εξετάζει το ενδεχόμενο μεταφοράς του στο Τέξας, σε ένα ειδικό κέντρο αντιμετώπισης εγκεφαλικών τραυμάτων, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.

Σύμφωνα με τη σουηδική εφημερίδα Expressen και το γερμανικό περιοδικό Bravo, η οικογένεια Σουμάχερ φερόταν να εξετάζει το ενδεχόμενο μεταφοράς του στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στο Τέξας και ένα ειδικό κέντρο αντιμετώπισης εγκεφαλικών τραυμάτων.

Ωστόσο, όπως αναφέρει η Daily Mail, κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί και τη φροντίδα του θα συνεχίσει ομάδα γιατρών στην έπαυλή του στην Ελβετία, μέρος της οποίας έχει  μετατραπεί σε υπερσύγχρονο ιατρικό κέντρο.

Υπενθυμίζεται ότι ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 βρισκόταν σε τεχνητό κώμα μετά το ατύχημα που είχε στο θέρετρο Μιραμπέλ των Γαλλικών Άλπεων τον Δεκέμβριο του 2013, καθώς έκανε σκι. Ξύπνησε από το κώμα το 2014, ωστόσο ακόμη παραμένει ακίνητος και χωρίς ικανότητα ομιλίας.

Η κατάσταση της υγείας του «Schumi» κρατείται ως επτασφράγιστο μυστικό τα τελευταία χρόνια, με τις ανακοινώσεις να είναι ελάχιστες και χωρίς πολλές λεπτομέρειες.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X