Ελλάδα

Αποκάλυψη για το θάνατο του 11χρονου στο Μενίδι – Οι γιατροί δεν κατάλαβαν το τραύμα από σφαίρα

Αποκάλυψη για το θάνατο του 11χρονου στο Μενίδι – Οι γιατροί δεν κατάλαβαν το τραύμα από σφαίρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρά ερωτήματα προκαλεί ο θάνατος του 11χρονου Μάριου από αδέσποτη σφαίρα στο 6ο δημοτικό σχολείο Αχαρνών.

Αρχικά όλοι νόμιζαν πως το μικρό αγόρι έπεσε και χτύπησε στο προαύλιο του σχολείου! Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παίδων και εκεί ξεκινά το θρίλερ.

Όπως προκύπτει από την ανακοίνωση του Νοσοκομείου Παίδων οι γιατροί δεν διαπίστωσαν πως το μικρό αγόρι έχει τραυματιστεί σοβαρά από σφαίρα!

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

Ο ανήλικος Σ.Μ., 11 ετών, διεκομίσθη στο νοσοκομείο στις 22:30 με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διασωληνωμένος, σε πολύ βαριά κατάσταση. Έφερε θλαστικό τραύμα ινιακής χώρας από πτώση εξ ιδίου ύψους. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν.

Και εδώ προκύπτουν τα ερωτήματα! Οι γιατροί μιλούν για θλαστικό τραύμα από πτώση και αναρωτιέται κανείς πως δεν διαπίστωσαν πως το μικρό αγόρι έφερε τραύμα από όπλο. Εύλογα επίσης προκύπτει το ερώτημα εάν θα είχε σωθεί η ζωή του αγοριού εάν είχαν εντοπίσει από που προήλθε το τραύμα!

Η περιοχή έχει σχεδόν αποκλειστεί από δυνάμεις της αστυνομίας.

Αμέσως μετά την αποκάλυψη του ιατροδικαστή κ. Καλογριά πως το τραύμα στο κεφάλι του 11χρονου προέρχεται από αδέσποτη σφαίρα, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έφτασαν στην περιοχή.

Ήδη αστυνομικοί “χτενίζουν” σπίτι σπίτι όλη την γύρω περιοχή από το σχολείο, ενώ σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες εκείνη την ώρα στην περιοχή υπήρχε γλέντι Ρομά! Μεγαλύτερο φως στις έρευνες των αστυνομικών θα δώσει η εξέταση του βλήματος από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛΑΣ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X