Ελλάδα

Στο ανακαινισμένο ιστορικό κτίριο του ΕΒΕΑ η “Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων”

Στο ανακαινισμένο ιστορικό κτίριο του ΕΒΕΑ η “Θερμοκοιτίδα Επιχειρήσεων”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου ιστορικού κτιρίου του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών στην οδό Αμερικής 8, όπου θα στεγαστεί το Κέντρο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας – Θερμοκοιτίδα επιχειρήσεων ΕΒΕΑ.

Στο χαιρετισμό του ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών & Ενημέρωσης κ. Νίκος Παππάς επεσήμανε μεταξύ άλλων: «Η εκδήλωση του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα για το επιχειρείν και τέτοιες πρωτοβουλίες τις έχει ανάγκη η χώρα μας. Κυβέρνηση και επιχειρηματική κοινότητα θα πρέπει να συντονίσουμε τις προσπάθειές μας ώστε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες να πολλαπλασιαστούν και να αποδώσουν καρπούς.Η νεοφυής επιχειρηματικότητα και οι νέες τεχνολογίες μπορούν και πρέπει να εξελιχθούν σε νέα βαριά βιομηχανία του τόπου μας. Να εξελιχθούν σε έναν τομέα της οικονομίας ο οποίος θα υποστηρίξει όλους τους υπόλοιπους τομείς της οικονομίας και θα εγγυηθεί ότι συνολικά η οικονομία μας μπορεί να γίνει πιο αποτελεσματική και πιο παραγωγική”.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος τονισε: “Η λειτουργία του κτιρίου αυτού, ως Κέντρου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας και Θερμοκοιτίδας Επιχειρήσεων, επιβεβαιώνει τη δέσμευσή μας σε αυτή την προσπάθεια. Και δημιουργεί τις προϋποθέσεις, για να κάνουμε ένα βήμα μπροστά σε κάθε μια από τις δράσεις μας. Στο χώρο αυτό, νέοι επιχειρηματίες θα βρίσκουν ένα φιλόξενο περιβάλλον για το ξεκίνημα της δραστηριότητά τους. Θα βρίσκουν υψηλού επιπέδου υποδομές λειτουργίας και επαγγελματικής έδρας, αλλά και υπηρεσίες συμβουλευτικής υποστήριξης και δικτύωσης”

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X