Χωρίς Κατηγορία

Αρχηγός ΓΕΣ. Περιπολία στον Εβρο και διανυκτέρευση σε φυλάκιο

Αρχηγός ΓΕΣ. Περιπολία στον Εβρο και διανυκτέρευση σε φυλάκιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Επίσκεψη στον Εβρο και περιπολία με υψηλό συμβολισμό πραγματοποίησε ο αρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής.

Συγκεκριμένα, ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού πραγματοποίησε περιπολία στην συνοριακή γραμμή με την Τουρκία, το απόγευμα του Σαββάτου.


Και το βράδυ κοιμήθηκε στο φυλάκιο με τους Έλληνες στρατιώτες και στρατιωτικούς. Νωρίτερα είχε πραγματοποιήσει περιπολία στην περιοχή ευθύνης της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας «ΡΙΜΙΝΙ». Και ακριβέστερα στην περιοχή όπου έγινε η σύλληψη των δύο στρατιωτικών.

Κρίσιμο τεστ για τις προκλήσεις της Τουρκίας στην ΑΟΖ της Κύπρου

Όπως αναφέρεται σε σχετική ενημέρωση, «ο Αρχηγός παρακολούθησε δραστηριότητες του προσωπικού των τμημάτων της Προκάλυψης και διαπίστωσε το υψηλό ηθικό, τη γνώση της αποστολής και την ετοιμότητά του».

Επίσης, έστειλε σαφές μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων δεν είναι μόνα. Καθώς και ότι είναι  έτοιμα ανά πάσα ώρα και στιγμή να ανταποκριθούν στο καθήκον τους.

Επίσης, ο αντιστράτηγος Στεφανής επισκέφθηκε τους γονείς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, οι οποίοι τη Δευτέρα θα μεταβούν στην Αδριανούπολη προκειμένου να δουν τα παιδιά τους που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές για 11η ημέρα.

Τρία ηχηρά «χαστούκια» στην Τουρκία

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X