Χωρίς Κατηγορία

Θέλουμε πίσω τα απογεύματα της Κυριακής

Θέλουμε πίσω τα απογεύματα της Κυριακής
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αμήν και πότε. Η δήλωση του Αλέξη Τσίπρα στους συνεργάτες του, πως δεν τον ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος και ότι όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους στο ποδόσφαιρο, μόνο σαν ελπιδοφόρα μπορεί να χαρακτηριστεί.

Και μάλιστα ο eretikos.gr εκτιμά ότι όχι μόνο δεν θα έχει πολιτικό κόστος, αλλά μάλλον πολιτικό όφελος θα προκύψει.

Ο κόσμος Αλέξη θέλει πίσω τα απογεύματα της Κυριακής, όπως έλεγαν χαρακτηριστικά φίλαθλοι σε ζωντανές ραδιοφωνικές συνδέσεις. Θέλουν, οι πραγματικοί φίλαθλοι (δεν αναφερόμαστε στους φανατικούς οπαδούς), ένα ποδόσφαιρο καθαρό, υγιές και διαυγές. Ενα ποδόσφαιρο, που θα παίζεται στα γήπεδα και όχι στα παρασκήνια και τις παράγκες.

Οπως η κάθαρση και η εξυγίανση στο δημόσιο χώρο, είναι απαίτηση της κοινωνίας των πολιτών, έτσι και στον ποδοσφαιρικό χώρο οι πολίτες που αγαπούν το ποδόσφαιρο, επιθυμούν το μαχαίρι να πάει ως το κόκκαλο.

Τσίπρας για ποδόσφαιρο: «Αυτή η ιστορία θα τελειώσει και όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους»

Το απόστημα έσπασε πια. Κι΄ αν δεν υπάρξει πλήρης κάθαρση, διαφάνεια και εμπέδωση κανόνων ίσης αντιμετώπισης των ομάδων, αν δεν υπάρξει νέο και υγιές ποδόσφαιρο, τότε θα υπάρξει πολιτικό κόστος Αλέξη και όχι αν συγκρουστείς με τη μαφία ή τις μαφίες (μικρές και μεγάλες), που χρησιμοποιούν το πλέον λαοφιλές άθλημα για να εξυπηρετήσουν άλλους σκοπούς ή να κερδοσκοπήσουν από στημένα παιχνίδια.

Τιμωρία και μάλιστα σκληρή των ενόχων ζητούν οι πολίτες και οι φίλαθλοι. Θέλουν τα απογεύματα της Κυριακής πίσω και αν τους τα δώσεις θα κερδίσεις.

Διακόπτεται επ’ αόριστον το πρωτάθλημα της Super League

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X