Media

Τα νέα πρόσωπα επικεφαλής του “Εθνους”

Τα νέα πρόσωπα επικεφαλής του “Εθνους”
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το ακραίο περιστατικό με τον Ιβάν Σαββίδη, να περιφέρεται οπλοφορώντας μέσα στο γήπεδο κατά την διάρκεια του αγώνα του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, έφερε σοβαρές εξελίξεις όχι μόνο  στο πρωτάθλημα αλλά και στις εκδοτικές δραστηριότητες του ομογενή επιχειρηματία.

Το διαφαινόμενο διαζύγιο –παρά τις αρχικές πληροφορίες που ήθελαν το συγκρότημα του Έθνους να περνάει στα χέρια του Δημήτρη Μάρη –έγινε πράξη αργά το βράδυ της Κυριακής όταν ο ιδιοκτήτης της 24 MEDIA αποφάσισε να βγάλει το όνομα του από την ταυτότητα της εφημερίδας.

Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα υπήρχε εμπλοκή στην πώληση του Έθνου, καθώς ο Ιβάν Σαββίδης ζητούσε τέσσερα εκατομμύρια ευρώ  ποσό που ο Δημήτρης Μάρης δεν συζητούσε, παρά γεγονός ότι ενδιαφερόταν ζωηρά για την αγορά της εφημερίδας.

Τα όσα συνέβησαν ωστόσο στην Τούμπα στάθηκε η καλύτερη αφορμή για να οριστικοποιηθεί το διαζύγιο.
Για να κάνει ακόμα πιο ξεκάθαρα τα πράγματα ο Δημ. Μάρης  εκτός από το όνομα του πήρε από το Έθνος και τους ανθρώπους του. Τη Δευτέρα το απόγευμα  παραιτήθηκαν ο διευθυντής της εφημερίδας Μάνος Χωριανόπουλος και ο σύμβουλος περιεχομένου Μάνος Μίχαλος –στελέχη της απολύτου εμπιστοσύνης του κυρίου 24 MEDIA.
Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις σε συγκέντρωση των εργαζομένων στην οποία,  παρευρέθηκε και μίλησε ο εκπρόσωπος  του  Ιβάν Σαββίδη, γενικός διευθυντής της εφημερίδας Νούλης Χατζηδημητρίου. που παραδέχτηκε την πλήρη διάσταση των δύο πλευρών.
Το  EΘΝΟΣ και το ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ αναλαμβάνουν να τρέξουν μέχρι νεοτέρας ο Νούλης Χατζηδημητρίου και ο Βαγγέλης Δεληπέτρος,  ενώ οι πληροφορίες λένε ότι οι εργαζόμενοι θα μετακομίσουν στα γραφεία του τηλεοπτικού σταθμού « Ε» στα Μελίσσια.

Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη το «Εθνος»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X