Show Biz

Οργιάζουν οι φήμες για τη σχέση Λυκουρέζου-Καλογρίδη

Οργιάζουν οι φήμες για τη σχέση Λυκουρέζου-Καλογρίδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάτι τρέχει ανάμεσα στον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την ηθοποιό Νατάσα Καλογρίδη. Οι δυο εθεάθησαν στον Γιάννη Πάριο. Ηταν, όπως λένε όσοι γνωρίζουν καλά το γνωστό ποινικολόγο, η πρώτη έξοδος μετά την απώλεια της Ζωής Λάσκαρη.

Η Νατάσα Καλογρίδη, που τράβηξε όλα τα βλέμματα των θαμώνων με την εντυπωσιακή εμφάνισή της αλλά και γιατί όλο το βράδυ έδειχνε ιδιαίτερα διαχυτική με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, κάνοντας μάλιστα πολλούς να αναρωτηθούν εάν πέρα από μια τρυφερή φιλία οι δυο τους συνδέονται με κάτι περισσότερο…

«Ούτε καν», ήταν βέβαια η αποστομωτική απάντηση αυτόπτη μάρτυρα στον χώρο, που έβλεπε με πόσο θαυμασμό η γοητευτική ηθοποιός φρόντιζε και περιποιόταν όλο το βράδυ τον διακεκριμένο νομικό, ο οποίος μετά από πολλούς μήνες και το δύσκολο διάστημα που πέρασε μετά τον χαμό της συντρόφου του έδειχνε να είναι σε μια πολύ καλή στιγμή στην προσωπική του ζωή και να κοιτάει το μέλλον με χαμόγελα αισιοδοξίας.

«Στο κάτω κάτω της γραφής αξίζει να καταστραφείς, και ως τον θάνατο να πας για μια γυναίκα που αγαπάς» αφιέρωνε όλη νύχτα ο Γιάννης Πάριος στη Νατάσα Καλογρίδη μαζί με άλλα ερωτικά του τραγούδια και εκείνη δεν σταμάτησε να τον ραίνει με λουλούδια.

Η πανέμορφη ηθοποιός όλο το βράδυ είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των θαμώνων του μαγαζιού που έβλεπαν το αστείρευτο κέφι της να ξεχειλίζει και εκείνη να το μεταδίδει και στη συντροφιά της αλλά και στον ερωτικό τραγουδιστή. «Πρώτη φορά είδαμε τον κ. Λυκουρέζο να είναι τόσο εκδηλωτικός», έλεγαν κάποιοι που γνωρίζουν καλά τον ποινικολόγο και είχαν πολύ καιρό να τον δουν τόσο ευδιάθετο, έτσι όπως ήταν παλιά…

Οι κοινές φωτογραφίες τους κυκλοφορούν σήμερα σε περιοδικά κι εφημερίδες και δείχνουν τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και τη Νατάσα Καλογρίδη σε νυχτερινή έξοδο στον Γιάννη Πάριο, το περασμένο Σάββατο.
Μάλιστα η ηθοποιός φαίνεται να είναι ιδιαίτερα περιποιητική. Το βράδυ της Παρασκευής οι δυο τους πάλι με κοινή παρέα, ήταν στον Γιώργο Μαζωνάκη.

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X