VIDEO

Θεσσαλονίκη: Διαδηλωτής γρονθοκοπά αστυνομικό (vid)

Θεσσαλονίκη: Διαδηλωτής γρονθοκοπά αστυνομικό (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Διαδηλωτής γρονθοκοπά αστυνομικό στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια διαδήλωσης την περασμένη Παρασκευή στο εμπορικό κέντρο Πλατεία, στην οδό Τσιμισκή.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας ρίχνει κάτω αστυνομικό της ΥΜΕΤ και αρχίζει να τον χτυπά ανελέητα στο πρόσωπο. Αυτό κράτησε αρκετά δευτερόλεπτα μέχρι να επέμβει ένας συνάδελφος του αστυνομικού. Ο διαδηλωτής απομακρύνθηκε χωρίς να συλληφθεί.

Οι διαδηλωτές εξέφραζαν την αντίθεσή τους στους αμερικανικούς βομβαρδισμούς στη Συρία.

Το βίντεο τράβηξε ο δικηγόρος , Θανάσης Καρατσιώλης το Σάββατο (14/4) ο οποίος βρέθηκε μπροστά στην διαμαρτυρία για την επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία.

Με το κινητό του, κατέγραψε την στιγμή που διαδηλωτής έριξε κάτω αστυνομικό και άρχισε να τον χτυπάει μπουνιές στο πρόσωπο και σε άλλα μέρη του σώματος.

Ο δικηγόρος ανέβασε το βίντεο στο facebook τονίζοντας την διακριτική παρουσία των αστυνομικών στην διαδήλωση.

«Όλα κυλούσαν ομαλά, η παρουσία των αστυνομικών ήταν ελάχιστη (ούτε μισή διμοιρία) και διακριτική, χωρίς να προκαλέσει τους διαδηλωτές ούτε στο ελάχιστο, παρακολουθώντας τα δρώμενα με τα συνθήματα και τις βωμολοχίες, από απόσταση, όπως προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

Τότε ξαφνικά οι διαδηλωτές, απόλυτα οργανωμένα και συντονισμένα, επιτέθηκαν με μένος προς τα παρευρισκόμενα όργανα της τάξης -έκαναν ντου-, με αποτέλεσμα να δεχτούν και απρόκλητα γρονθοκοπήματα κάποιοι αστυνομικοί, οι οποίοι κυριολεκτικά έπεσαν θύματα της οργής των μπαχαλάκηδων…» αναφέρει στην περιγραφή του βίντεο.

https://www.facebook.com/100008149152272/videos/vb.100008149152272/2119538734994411/?type=2&video_source=user_video_tab

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X