Αθλητισμός

ΑΕΚ: Εκδήλωση μνήμης για τον Λουκά Μπάρλο στο Δίστομο

ΑΕΚ: Εκδήλωση μνήμης για τον Λουκά Μπάρλο στο Δίστομο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

ΑΕΚ: Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού συνδιοργανώνει το Σάββατο 19/10 με τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Λουκά Μπάρλο.

Η ΑΕΚ δεν ξεχνά την ιστορία της και γι’ αυτό θα τιμήσει τη μνήμη του εμβληματικού προέδρου της, Λουκά Μπάρλου. Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της Ένωσης συνδιοργανώνει με τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας το Σάββατο (19/10) εκδήλωση μνήμης και τιμής για τον Λουκά Μπάρλο.

Στην εκδήλωση θα υπάρξει και χαιρετισμός του Δημήτρη Μελισσανίδη ενώ εκ των ομιλητών εκτός του Σταμάτη Παπασταμάτη (αντιπρόεδρος ερασιτεχνικής και πρόεδρος της Λέσχης Ιστορίας και Πολιτισμού) θα είναι και ο Παντελής Νικολάου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Την Κυριακή συμπληρώνονται είκοσι χρόνια από την εκδημία του ιστορικού ηγέτη της ΑΕΚ, Λουκά Μπάρλου και η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού με την απόλυτη στήριξη της ΠΑΕ ΑΕΚ, ως ελάχιστο αντίδωρο στην ανεκτίμητη προσφορά του, συνδιοργανώνει με τον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας εκδήλωση μνήμης και τιμής το Σάββατο 19 Οκτωβρίου στο Δίστομο.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει τρισάγιο στον τάφο του Λουκά Μπάρλου στο τοπικό Κοιμητήριο στις 11.30 π.μ. και στη συνέχεια εκδήλωση στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Διστόμου με ομιλία και χαιρετισμούς από βαρυσήμαντες προσωπικότητες της κιτρινόμαυρης οικογένειας, που βίωσαν το μεγαλείο του και έκθεση φωτογραφιών του αλησμόνητου ηγέτη της ιδέας ΑΕΚ.

Η Λέσχη Φίλων ΑΕΚ ευχαριστεί θερμά την κα Νόνη Μπάρλου για την ουσιώδη συμβολή της στην εκδήλωση, την ΠΑΕ ΑΕΚ και την κα Αγγελική Αρκάδη για την παραχώρηση σχετικού υλικού για φωτογραφική έκθεση, τον κ. Ανδρέα Δημάτο, ο οποίος θα συντονίσει την εκδήλωση και θα είναι εκ των ομιλητών καθώς και τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Σταθά, ο οποίος θα κάνει και τον εισαγωγικό χαιρετισμό, για την αγαστή συνεργασία.

Χαιρετισμό θα απευθύνει και ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων ΑΕΚ, κ. Σταμάτη Παπασταμάτης, ενώ θα γίνει και προβολή βίντεο αφιερωμένο στην επτάχρονη προσφορά του Λουκά Μπάρλου με την επιμέλεια της κας Χριστίνας Σούκερη.

Ανέκαθεν η ΑΕΚ εδραίωνε το κύρος της στην ανάδειξη των αξιών και των προσωπικοτήτων που προσδιορίζουν τις σταθερές ορίζουσες της βαρυσήμαντης ιστορίας της.

Παρακαλούνται όσοι έχουν την πρόθεση να παρευρεθούν στην εκδήλωση του Διστόμου (ταξιδεύοντας με το πούλμαν που θα δρομολογήσει η Λέσχη) να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον κ. Βασίλη Παναγιωτόπουλο (τηλ.6944 644 897).

Η αναχώρηση θα γίνει το πρωί του Σαββάτου από την Αγία Τριάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια, απέναντι από την παλιά Σκεπαστή, στις 8.15 ακριβώς».

Η ανακοίνωση του δήμου:

«Τιμητική εκδήλωση στην μνήμη του ιστορικού ηγέτη της ΑΕΚ και τέκνο του Διστόμου, Λουκά Μπάρλου, συνδιοργανώνουν η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού του Δικεφάλου και ο Δήμος Διστόμου Αράχοβας Αντίκυρας με αφορμή την συμπλήρωση 20 χρόνων από τον θάνατό του, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019 και ώρα 11:30 π.μ. στο Νεκροταφείο Διστόμου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί, παρουσία της συζύγου του κ. Νόνης Μπάρλου και με την συμβολή της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Πρόγραμμα εκδήλωσης :

Τρισάγιο στον Τάφο του Λουκά Μπάρλου στο Νεκροταφείο Διστόμου.

Ειδική Εκδήλωση στο Ενοριακό Πνευματικό Κέντρο Διστόμου όπου θα απευθύνουν χαιρετισμό παράγοντες της Ένωσης, ο Δήμαρχος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας κ. Γιάννης Σταθάς και προσωπικότητες που βίωσαν την πορεία της ΑΕΚ επί της Προεδρίας του.

Παράλληλα θα λειτουργεί φωτογραφική έκθεση με σχετικό υλικό που παραχώρησε η κ. Αγγελική Αρκάδη, ενώ τον γενικό συντονισμό της εκδήλωσης θα έχει ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Ανδρέας Δημάτος.

Ο Δήμαρχος
Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας
Ιωάννης Σταθάς».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X