Αθλητισμός

ΑΕΚ: Σε επαφές με τον Ουκρανό Όλεγκ Νταντσένκο

ΑΕΚ: Σε επαφές με τον Ουκρανό Όλεγκ Νταντσένκο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο 26χρονος Νταντσένκο είναι δεξί μπακ (μπορεί να παίξει ολόκληρη την πλευρά), ανήκει στην Ρούμπιν Καζάν, αλλά αγωνίζεται ως δανεικός στην ρωσική Ούφα.

Τις τελευταίες ημέρες η ΑΕΚ έχει έρθει σε επαφή με την πλευρά του (τις διαπραγματεύσεις τρέχει ο Παναγιώτης Κονέ) γεγονός που το επιβεβαιώνει και η ΠΑΕ.

Ο Ουκρανός οπιθοφύλακας υπήρξε διεθνής με την U21 της χώρας του, ενώ να αναφέρουμε ότι είναι δεξιοπόδαρος και έχει ύψος 1,78μ.

Άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες ης Μέταλουργκ Ζαπορίζια και υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στην Ντιναμό Κμελνίτσκι.Το 2012 έλαβε μεταγραφή για την Τσερνομόρετς, παραμένοντας στην ομάδα για μια 4ετία.

Εν συνεχεία, το 2016 έκανε το μεγάλη βήμα στην καριέρα του (Σαχτάρ Ντόνετσκ), με την οποία όμως έγραψε μόλις 12 συμμετοχές και 1 γκολ. Κι αυτό επειδή η Ουκρανική ομάδα τον παραχωρούσε δανεικό ως το 2019 σε Τσερνομόρετς, Ανζί και Γενισέι Κράσνογιαρσκ.

Το 2019 η Ρούμπιν Καζάν ξόδεψε 1 εκατομμύριο ευρώ αποκτώντας τον με μεταγραφή από τη Σαχτάρ, με τον Νταντσένκονα υπογράφει για τέσσερα χρόνια. Με την ομάδα της Ρωσίας έπαιξε 20 φορές καθώς στη συνέχει παραχωρήθηκε δανεικός στην Ούφα.

Πλέον θα δούμε τα επόμενα 24ωρα αν η μεταγραφή ολοκληρωθεί από την ΑΕΚ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X