Οι αυταπάτες του Γιώργου Λιάγκα για το late night: «Ήταν η ωραιότερη εκπομπή. Θεωρώ ότι θα επανέλθει» (video)

Ο Γιώργος Λιάγκας ή μας τρολάρει ή τρέφει απίστευτες αυταπάτες. Η φετινή χρονιά ξεκίνησε με το πολυσυζητημένο Late Night του και καταλήγει με τον ίδιο σε θέση κριτή χορού. Η εκπομπή του κόπηκε από τον ΑΝΤ1 και βάσει αριθμών δεν τα πήγαινε ιδιαίτερα καλά στους πίνακες τηλεθέασης.

Εκείνος όμως συνεχίζει να προκαλεί με τις δηλώσεις και τις αντιλήψεις του. Εξακολουθεί να πιστεύει πως το προϊόν που παρουσίασε στον κόσμο ήταν καλό, αλλά και ότι θα επανέλθει το late night του την επόμενη χρονιά.

Μιλώντας το βράδυ της Τσικνοπέμπτης στους δημοσιογράφους, αναφέρθηκε στη διακοπή της εκπομπής, σχολιάζοντας: «Η εκπομπή που κόπηκε ήταν για μένα η ωραιότερη εκπομπή. Θα την κάνουμε του χρόνου».

Ωστόσο δεν έμεινε εκεί και συνέχισε τα δικά του. «Ήταν μια πετυχημένη εκπομπή, πήγε καλά σε νούμερα τηλεθέασης, την αγάπησε ο κόσμος, θεωρώ ότι του χρόνου θα επανέλθει. Έτσι θέλω να πιστεύω, προς το παρόν Dancing With The Stars και προχωράμε».

Ως τηλεθεατές ευχόμαστε να μην επιβεβαιωθούν τα «πιστεύω» του, ειδάλλως η επίσκεψη στον οφθαλμίατρο θα είναι απαραίτητη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ