Media

Άγριες μέλισσες: «Βόμβες» στη σειρά του ΑΝΤ1!

Άγριες μέλισσες: «Βόμβες» στη σειρά του ΑΝΤ1!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Κάτια Δανδουλάκη, που έχει, πέρα από τις τεράστιες θεατρικές επιτυχίες της, αμέτρητες τηλεοπτικές «νίκες» σε σειρές που έγραψαν ιστορία, επιστρέφει δυναμικά στο γυαλί με έναν ρόλο – έκπληξη στη γερή σειρά «Άγριες μέλισσες», που έχει γίνει το απόλυτο must της τηλεοπτικής σεζόν.

Η ηθοποιός μιλά για την Ανέτ Σεβαστού, στη Reallife και στον Βασίλη Μπουζιώτη που έρχεται να βρει λύσεις σε άλυτα παζλ, κουβαλώντας το δικό της μεγάλο μυστικό.

Μήνες πριν, μου έλεγες στη ραδιοφωνική μας συνέντευξη πως σε έχει κεντρίσει πολύ η πρόταση που σου έκαναν για τις «Άγριες μέλισσες» και πως πίστευες πολύ σε αυτή τη σειρά.

Και λίγους μήνες μετά η σειρά σαρώνει σε νούμερα τηλεθέασης, κερδίζει τους κριτικούς και έχει γίνει η απόλυτη τηλεοπτική μανία! Είδες που σου τα έλεγα; Επιβεβαιώθηκα, γιατί πολύ απλά ξέρω πως ο κόσμος μπούχτισε από τα ριάλιτι μόδας, μαγειρικής, τραγουδιού, επιβίωσης κ.λπ. και θέλει το «παραμύθι», που του έλειψε τόσο καιρό που τα κανάλια σνόμπαραν τα μέγιστο κεφάλαιο της μυθοπλασίας. Έχει αγριέψει πολύ το σκηνικό, έχουν δυσκολέψει ακόμα περισσότερο όλα και ο κόσμος-κι εμείς μαζί- έχει μεγάλη ανάγκη να ξεφύγει, να αποδράσει, να ταξιδέψει, να παρακολουθήσει ιστορίες με έρωτες, μίση, πάθη, Θανάτους, προδοσίες και μυστικά.

Και οι «άγριες μέλισσες» τα έχουν όλα αυτά…

Σε εξαιρετικές δόσεις! Η προικισμένη Μελίνα Τσαμπάνη, μαζί με τη δυνατή ομάδα της, υπογράφει το σενάριο, που είναι γερά χτισμένο, με εξαιρετική πλοκή, σασπένς, εκπλήξεις και ανατροπές, με το μυστήριο να χτυπάει κόκκινο. Ακόμα και τώρα, μετά από καιρό γυρισμάτων, έχω μια γενική εικόνα για τον ρόλο που παίζω, χωρίς να ξέρω πού φτάνει, πού οδηγείται.

Ο Τσίπρας τρολάρει δίχως έλεος Μητσοτάκη – Χρυσοχοϊδη για το Joker!

Παίρνω στα χέρια μου το σενάριο με τρομερή αγωνία κάθε φορά κι εκεί βρίσκεται ένα από τα μυστικά της επιτυχίας της σειράς: μας κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον με όσα βγαίνουν στη διαδρομή και ανάλογη λαχτάρα έχουν και οι τηλεθεατές; που έρχονται και με ρωτούν για τα παρακάτω, που δεν ξέρω να τους τα πω (σ.σ.: γελάει)! Υπάρχει, λοιπόν, ένα εξαιρετικό σενάριο, υπάρχει ένας άξιος σκηνοθέτης ο Λευτέρης Χαρϊτος με τη δική του ισχυρή ομάδα και υπάρχει και ένα επιτελείο ηθοποιών που έχουν αποφοιτήσει από δραματικές σχολές που έχουν φάει τη σκηνή με το κουτάλι, ενώ πολλοί έχουν βραβευτεί για τις ερμηνείες τους.

Αυτό είναι σπόντα για τις σειρές στις οποίες πρωταγωνιστούν… μη ηθοποιοί, Κάτια;

Λέω τα πράγματα με το όνομά τους, Βασίλη μου! Όταν φτιάχνεις μια διανομή με ηθοποιούς που έχουν τριφτεί στο σανίδι, είτε περισσότερα είτε λιγότερα χρόνια, έχεις και ένα ζηλευτό αποτέλεσμα, όπως αυτό των «Αγρίων μελισσών». Είναι ξεκάθαρο αυτό που λέω. Η σειρά οφείλει πολλά στη γερή ομάδα των ηθοποιών της και το κάστινγκ που έχει γίνει είναι ιδανικό και ζηλευτό. Έχει φτιαχτεί μια ποιοτική δουλειά, μια σειρά υψηλού επιπέδου, από αυτές που είχαν εκλείψει. Χαίρομαι πολύ γε’ αυτό και χαίρομαι διπλά γιατί το τηλεοπτικό κοινό αγκάλιασε αυτή τη δουλειά με πολλή αγάπη και μεγάλη Θέρμη, όπως της αξίζει. Έχουμε να κάνουμε με την… εκδίκηση του καλού, λοιπόν. Αυτό ακριβώς συμβαίνει.

Να περιμένουμε «βόμβες» στη συνέχεια της σειράς;

Η μυθοπλασία κερδίζει πόντους πλέον;

Ναι, και είναι αισιόδοξο αυτό. Υπάρχουν οι «Άγριες μέλισσες», υπάρχει το «Κόκκινο ποτάμι», υπάρχει το «Λόγω τιμής». Φως στο τούνελ, μετά τη μόδα του «Survivor»! Και το ότι το τηλεοπτικό κοινό αγκαλιάζει τη μυθοπλασία και της δίνει πολύ δυνατά νούμερα οδηγεί τα κανάλια να στηριχθούν ξανά σε αυτήν, που ήταν πάντα ο μεγάλος τους άσος, κι ας την είχαν παραγκωνίσει για μόδες που ευτυχώς πέρασαν και πάνε.

Ο Έλληνας εραστής της Ντέμι Μουρ αποκαλύπτει τη νύχτα πάθους που έζησαν!

Ας γυρίσουμε στις «Άγριες μέλισσες», στις οποίες κάνεις δυναμική είσοδο τη Δευτέρα το βράδυ ως Ανέτ Σεβαστού.

Η Ανέτ είναι αδελφή του Μιλτιάδη και του Δούκα, η οποία παντρεύτηκε και άφησε πίσω της το χωριό για να ζήσει στο Παρίσι όταν ήταν 20 χρόνων. Είναι μια γυναίκα που έκανε αυτά που λαχταρούσε η ψυχή της, που ήταν πάντα κόντρα στα «πρέπει», που είχε ανοιχτούς ορίζοντες και όχι κόμπλεξ. Με την επιστροφή της θα αποκαλυφθούν μυστικά που είχαν μείνει για χρόνια στο σκοτάδι και στη συνέχεια Θα υπάρξουν αποκα-λύψεις που αφορούν την ίδια. Δεν μπορώ να αποκαλύψω, δυστυχώς, κάτι παραπάνω – άσε που δεν ξέρω και πολλά, όπως σου τόνισα και πριν από λίγο.

Πόσα κοινά σημεία έχεις με την Ανέτ;

Πάρα πολλά. Η Ανέτ είναι 100% Κάτια! Έκανα πάντα αυτό που ήθελε η ψυχή μου, όποιο κι αν ήταν το κόστος, ακόμα και κόντρα σε «πρέπει». Έκανα πράγματα ακραία για την εποχή μου – αν μπορεί να θεωρηθεί ακραίο να είσαι πλάι σε αυτόν που αγαπάς, κι ας μη σου ανήκε απολύτως. Δεν στεκόμουν στο τι μπορεί να πει α κόσμος έκανα αυτό που μου έλεγε η καρδιά μου κι αυτό Είναι που προτείνω και στον κόσμο: να μην αφήνουν τα «πρέπει» να τους εμποδίσουν, να κυνηγήσουν και να κερδίσουν όσα θέλουν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X