Άγριο ξύλο στο κέντρο της Λαμίας για τα μάτια μίας γυναίκας

Άγριο ξύλο στο κέντρο της Λαμίας για τα μάτια μίας γυναίκας. Συγκεκριμένα, το περιστατικό, σύμφωνα με το lamiareport.gr, διαδραματίστηκε το πρωί της Δευτέρας στη συμβολή των οδών Καβάφη και Αμφικτυόνων, όταν συνεπλάκησαν μεταξύ τους δυο οικογένειες Τσιγγάνων.

Ένα κόκκινο ΙΧ είχε σταματήσει στη διασταύρωση και μια Τσιγγάνα πήγε στο φούρνο για να πάρει καφέδες, ενώ οι υπόλοιποι περίμεναν στο αυτοκίνητο. Στο σημείο έφτασε κι ένα λευκό φορτηγάκι στο οποίο επέβαιναν άλλοι Τσιγγάνοι και έγινε χαμός.

Ξαφνικά ο δρόμος μετατράπηκε σε πεδίο μάχης. Οι δυο παρέες μετά από φωνές και βρισιές συνεπλάκησαν μεταξύ τους και σύμφωνα με διερχόμενους οδηγούς έπεσε άγριο ξύλο.

Ένας από τους Τσιγγάνους, μάλιστα, έβγαλε μαχαίρι και απειλούσε να μαχαιρώσει τους υπόλοιπους και αυτά τη στιγμή που οι γυναίκες χτυπούσαν με λοστό το παρμπριζ και τα τζάμια από το φορτηγάκι, ο οδηγός του οποίου έπεσε πάνω στο κόκκινο ΙΧ.

Ευτυχώς στο σημείο έφτασε γρήγορα η αστυνομία και σταμάτησε η συμπλοκή, αφού οι περισσότεροι από αυτούς έφυγαν για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Τελικά οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις άνδρες, ηλικίας 57, 41 και 30 ετών, ενώ αναζητούν ακόμη έναν άνδρα και δυο γυναίκες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ