Παρασκήνιο

Alert στο ΣΥΡΙΖΑ-Φόβος για προβοκάτσια στη Βουλή

Alert στο ΣΥΡΙΖΑ-Φόβος για προβοκάτσια στη Βουλή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Προβοκάτσια φοβάται ο ΣΥΡΙΖΑ στην συζήτηση που θα γίνει την ερχόμενη Πέμπτη στην Βουλή. Τα στελέχη της αξιωματικής αντιπολίτευσης θεωρούν ότι το Μέγαρο Μαξίμου θα κάνει τα αδύνατα δυνατά στήνοντας θέματα προκειμένου να απεγκλωβιστεί από την υπόθεση Λιγνάδη και τις παρενέργειες που έχει αυτό στην κοινή γνώμη.

Στην Κουμουνδούρου ξέρουν πολύ καλά ότι η συζήτηση της Πέμπτης θα στηθεί με τέτοιο τρόπο από την κυβέρνηση και από τα ΜΜΕ ώστε ο ΣΥΡΙΖΑ να εμφανιστεί ότι καλλιεργεί ένα κλίμα μισαλλοδοξίας επιρρίπτοντας τις ευθύνες στον πρωθυπουργό αντί να ασχοληθεί με την ουσία του θέματος.

Φυσικά ο Αλέξης Τσίπρας θα έχει στα χέρια του το πρόσφατο δημοσίευμα που ανέβηκε την Κυριακή το βράδυ σε ένα σάιτ με μονταρισμένη φωτογραφία  του να τον εμφανίζει μαζί με τον Δημ. Λιγνάδη και με  τίτλο «Είσαι παιδεραστής Αλέξη;»

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει ακόμα μαζί του όλες τις επιθέσεις που έχει δεχθεί ο ίδιος και οι συνεργάτες του για ψεύτικα  θέματα, και για τα οποία η ΝΔ και ο ίδιος ο πρωθυπουργός έκαναν τα παπιά….

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X