Media

Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Στην Ελλάδα η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού για την γέννα

Αλεξάνδρα Κωστοπούλου: Στην Ελλάδα η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού για την γέννα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η 21χρονη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει τα φτερά της και ζει στις ΗΠΑ, όπου σπουδάζει σε μεγάλο Πανεπιστήμιο και κυνηγάει τα όνειρά της!

-->

Εδώ και μερικές εβδομάδες, έχει επιστρέψει στην πατρίδα της για να βρίσκεται στο πλευρό της διάσημης μαμάς της. Η Τζένη Μπαλατσινού διανύει τον όγδοο μήνα της κύησής της και αναμένεται να φέρει στον κόσμο τον γιό της, μέσα στα Χριστούγεννα!

Άγγελος Λάτσιος: Έγινε 18 ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και… λιώνει για την Λάουρα!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια ανυπομονεί να γίνει ξανά μανούλα και να χαρίσει στο σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια, το πρώτο του παιδί! Αν και η ίδια συνεχίζει με αμείωτο ρυθμό να εργάζεται πάνω στα projects που έχει αναλάβει, έχει τη βοήθεια της Αλεξάνδρας σε ό,τι και αν χρειαστεί.

Μητέρα και κόρη είναι άρρηκτα δεμένες και η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου όταν έμαθε ότι η μαμά της είναι έγκυος ενθουσιάστηκε

Μάλιστα, αν και είμαστε σε lockdown, η Αλεξάνδρα Κωστοπούλου εκμεταλλεύεται τον ηλιόλουστο καιρό και κάνει βόλτες για σωματική άσκηση στο κέντρο της Αθήνας. Ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” την κόρη της Τζένης και του Πέτρου στο Ζάππειο να χαλαρώνει μετά από περπάτημα με τον τετράποδο φίλο της, μαζί με καλή παρέα. Η Αλεξάνδρα και η φίλη της έκατσαν στο παγκάκι και συνομίλησαν, λίγο πριν συνεχίσουν τον περίπατό τους…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X