Κοινωνία

Αλεξανδρούπολη: Ξέσπασε ο τραγικός πατέρας- «Εγκληματικές αμέλειες στο μαιευτικό τμήμα»

Αλεξανδρούπολη: Ξέσπασε ο τραγικός πατέρας- «Εγκληματικές αμέλειες στο μαιευτικό τμήμα»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Χθες έγινε η κηδεία στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, την οποία τέλεσε ο ίδιος ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος, με πολλά αναπάντητα ΓΙΑΤΙ και ΠΩΣ “έφυγε” τόσο ξαφνικά και άδικα η 37χρονη Δέσποινα μαζί με τον αγέννητο γιο της ενώ βρισκόταν στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, να βρίσκονται στα χείλη όλων.

Ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης που έκανε χθες τη νεκροψία-νεκροτομή δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: «Από τη νεκροτομή που έγινε διαπιστώσαμε ότι η γυναίκα πέθανε από αιμορραγία. Έχει σταλεί υλικό για πλήρη ιστολογικό και τοξικολογικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστώσουμε τη γενεσιουργό αιτία της αιμορραγίας».

Από την πλευρά του, ο Διοικητής του ΠΓΝΑ Βαγγέλης Ρούφος, που γνωρίζει μάλιστα πολλά χρόνια τον σύζυγο της άτυχης κοπέλας αφού τον είχε συνεργάτη στο φροντιστήριο του, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ξεκίνησε η νεκροψία, η οποία θα ολοκληρωθεί αφού δούμε τα αποτελέσματα των ιστολογικών εξετάσεων και το πόρισμα του ιατροδικαστή. Από εκεί και μετά θα κινηθούν οι διαδικασίες που προβλέπονται».

Ο σύζυγος της 37χρονος Δέσποινας και οι γονείς της, σοκαρισμένοι από την τεράστια απώλεια, δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως το βράδυ της Τετάρτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πόνους και το πρωί της Πέμπτης “έφυγε” από την ζωή μαζί με το αγέννητο παιδί της. Δεν ήταν άλλωστε κανένας δίπλα της και μαζί της, αφού λόγω των μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορονοϊού, απαγορεύθηκε στον άνδρα της να την συνοδεύει.

Σπαραγμός στην Αλεξανδρούπολη! Πέθανε έγκυος μαζί με το αγέννητο παιδί της

Ο πατέρας της όμως ξέσπασε χθες βράδυ, αφού με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα, αναφέρθηκε σε “εγκληματικές αμέλειες στο μαιευτικό τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης”, που στοίχισαν την ζωή στην κόρη και το αγέννητο εγγονάκι του. Μάλιστα επεσήμανε ότι αυτές οι αμέλειες και οι ευθύνες θα αποδειχθούν πολύ γρήγορα, με την έρευνα που πρέπει να γίνει απρόσκοπτα και χωρίς καμία παρέμβαση από οποιονδήποτε. Συγκεκριμένα έγραψε ο χαροκαμένος πατέρας, επίσης πολύ γνωστός στην τοπική κοινωνία της Αλεξανδρούπολης:

“Σήμερα κηδέψαμε την κόρη μου μαζί με το αγέννητο γιο της. Το καμάρι μας που τόσο άδικα έφυγε, πιστεύοντας ακράδαντα για εγκληματικές αμέλειες στο μαιευτικό τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης και που πιστεύω ότι θα αποδειχτούν πολύ γρήγορα απρόσκοπτα χωρίς να γίνει καμία παρέμβαση από κάπου προκειμένου να μην θρηνήσουμε και άλλους αθώους ασθενείς.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τον Σεβασμιότατο που τέλεσε την νεκρώσιμο ακολουθία χωρίς να το ζητήσω από τον ίδιο και που επισήμανε τις αμέλειες που ίσως υπήρχαν του Ιατρικού Προσωπικού. Δεν θα ήθελα ποτέ να αποχωριστώ το δάκρυ του που έπεσε επάνω μου την ώρα που με συλλυπήθηκε με ευχή για κουράγιο και δύναμη, λέγοντας με ότι πρώτη φορά συναντά τέτοια περίπτωση.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω όλον αυτόν τον κόσμο που ήταν εκεί για να πει το τελευταίο αντίο στα ΑΓΓΕΛΟΥΔΙΑ ΜΑΣ. Ζωή σε όλους σας”.

Τραγωδία: Τι έδειξε η νεκροτομή για την έγκυο στην Αλεξανδρούπολη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X